Keystone logo

21 DBA Programi u Studije Menadžmenta 2024

Filteri

Filteri

  • DBA
  • Studije Menadžmenta
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (21)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

DBA Programi u Studije Menadžmenta

ДБА, односно докторат пословне администрације, програм обично има два главна циља: да се побољша "схватање како теорије и праксе и да се унапреди ученика студентске стручне праксе, побољшање могућности за каријеру.

Шта је ДБА у управљању? Студенти у овом програму буду квалификовани за анализу политике и проблема-решавању заједничких проблема у области пословног менаџмента. Студенти ће такође истражити и применити знање односе на пословни менаџмент. Предмети ће бити политике и стратегије, технологије управљања, организација и управљање. Са моделима, техникама, актуелним процесима, и модерне технологије, студенти припремају да утиче на динамику пословних односа.

Студенти ће учествовати у интензивним часовима и курсевима, проучавајући приватни сектор, организације заједнице, и тржишта.Са напредним дипломама, матуранти ће имати користи од боље плаћених радних места, већу флексибилност посла, и многе могућности да утичу на њихово свет пословног менаџмента.

Трошкови похађања докторат програма, посебно у дБА, ће варирати много из једне школе у другу. То се посебно односи на школама чији је оснивач у различитим земљама потенцијални студенти могу да се обратите свакој школи у циљу добијања одређене информације о упису и школарину.

Са ДБА у управљању, дипломци могу да очекују да попуни извршне позиције у различитим пословним подешавања. Програми обично циљају професионалаца који се надају да даље развијају своје таленте, па дипломци су често већ успостављена у управном положају, без обзира да ли за приватне агенције или на јавном својству. Дипломци су спремни да попуне радна места извршне и уживају многе каријере које их узме преко међународних граница.

&nbsp

Потенцијални студенти треба да заврши рад свог учитеља и често морају да имају одређени број година радног искуства у сродној области. Постоје неки изузеци направљени за студенте са магистара у невезаним пољима када њихово професионално искуство чини разлику. Уколико сте заинтересовани за добијање ДБА у управљању, потражите ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.