We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

30 DBA Programi u Уједињено Краљевство за 2024

Filteri

Filteri

  • DBA
  • Уједињено Краљевство
Polja studija
  • Društvene nauke (1)
  • Građevinarstvo (0)
  • Inženjerske studije (3)
  • Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

DBA Programi u Уједињено Краљевство

Доктор оф Бусинесс Администратион (ДБА) је завршни камен постдипломске достигнуће за појединце који желе да испуне руководеће и извршне улоге у оквиру компаније. ДБА је такође одличан избор за оне који су заинтересовани у настави на универзитетском нивоу, јер је степен терминала и стога испуњава кандидата за мандата професора. На универзитетима и пословним школама у Великој Британији, ДБА програми развијају аналитички, истраживачки рад у образовним способностима кроз истраживања и семинара током три до пет година.

Кандидати који се пријављују за ДБА програма на универзитетима у Великој Британији већ мора да се одржи, мр МБА или њој сличне мастер студије у пословно-сродној области. У покушају да ДБА степени доступан раде професионалци, као и редовних студената, универзитета и пословних школа у Великој Британији нуде програме ДБА студије о пуно радно време или скраћено радно време вожње.Они такође користе највише уп-то-дате е-леарнинг технологија да понуди онлајн ДБА програме за кандидате у Великој Британији и иностранству. Један кључни део програма је ДБА дисертација или теза. Овај независни истраживачки пројекат може да испита конкретан теоретско питање које се односи на области пословања, или би могао испитати одговарајуће пословне праксе у студији случаја.

Померите се надоле да прочитате више о ДБА програма на универзитетима у Великој Британији, данас!