Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 5 Doktor obrazovnih nauka Programi u Istraživanje obrazovanja 2023

5 Doktor obrazovnih nauka Programi u Istraživanje obrazovanja 2023

Pregled

Доктор образовања је докторски студиј заснован на истраживању који се фокусира на област образовања. Већина научника треба да има магистарски степен да се упише у ову врсту програма. Доктор образовања може да тражи три године за редовним студентима.

Шта је доктор образовања у образовном истраживању? То је едукативни програм осмишљен да помогне ученицима да науче како да анализирају више академских принципа како би дошли до нових идеја о образовној пракси и реформи политике. Неки програми могу се фокусирати на одређену област, али други могу покривати економију, умјетност, историју, биологију и психологију. Тачни курсеви који се нуде током овог истраживачког програма могу се разликовати од школе до школе. Многи наставни планови укључују утицај културе и друштва на образовање, увод у примењену анализу података, историју образовне политике и фондације у евалуацији програма.

Овај степен припрема студенте да буду врхунски мислиоци у реформи образовања. Учесници могу одрадити своје анализе, критичко размишљање и вештине решавања проблема. Иако ове способности могу учинити ученицима више привлачним кандидатима, они могу такође помоћи да буду пажљивији пријатељи, ментори и значајни други.

Не постоји универзални трошак за доктора образовања. Неке школе могу више да наплаћују због локације у кампусу, а друге могу основати школарину током трајања програма. Апликанти могу добити бољу идеју о потенцијалним трошковима контактирањем школа.

Завршетак доктора образовања у образовању Истраживање може припремити студенте за различите каријере. Многи дипломци настављају да постају образовни истраживачи и креатори политике, али неки могу имати различиту каријеру. На пример, научници могу наставити да постану професори, наставници, директори, администратори или надређени. Сви дипломци могу имати различите могућности на основу њихових искустава и образовања.

Можда ћете моћи да нађете програм доктора образовања на универзитетима у различитим земљама. Неке школе нуде онлине програме како би лакше стекли образовање. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktor obrazovnih nauka
  • Obrazovanje
  • Istraživanje obrazovanja
Polja studija
  • Obrazovanje (5)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije