Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 47 Doktor obrazovnih nauka Programi u Obrazovanje 2023/2024

47 Doktor obrazovnih nauka Programi u Obrazovanje 2023/2024

Pregled

Када ученици желе да стекну виши ниво учења у области образовања, могу се одлучити да се упишу у програм доктора образовања. Често је потребно три године да доврши ову врсту програма.

Шта је доктор образовања у образовању? То је програм високог нивоа усредсређен на методе, алате за учење и политике везане за образовање. Студенти могу бити у стању да се усредсреде на основно, средњошколско или вишегодишње образовање, или програм може генерално погледати на све нивое школовања. Као и друге докторске студије, овај програм може укључити предавања, дискусије, радионице и истраживачке пројекте у наставни план и програм. Тачни захтевани курсеви могу бити слични проблемима и трендовима у образовању, дизајну и методологији истраживања, анализи политике у образовању и темама учења.

Усвајање високог нивоа образовања може припремити дипломце за водећу улогу у академији. Студенти могу побољшати своје креативно решавање проблема, комуникације и лидерске вештине. Иако ове способности могу довести до веће почетне зараде, оне такође могу утицати на то како учесници комуницирају с њиховим најближима.

Трошкови докторске студије нису исти у свакој установи. У ствари, трошкови могу зависити од школе, локације, програма и курсева. Апликанти могу добити бољу идеју о трошковима контактирањем универзитета.

Доктор образовања у образовању може припремити студенте за многе каријере. Иако неки дипломци улазе у образовну индустрију као директори, администратори, истраживачи или консултанти, други могу да изаберу другачији пут. На примјер, студенти могу користити своје пренесене вјештине како би постали креатори политике, пословни руководиоци или савјетници. Тачне могућности које могу бити доступне могу зависити од претходног образовања и радног искуства ученика.

Многи универзитети и школе широм света нуде програме доктора образовања. Можда ћете моћи да пронађете локалну школу са степеном коју желите или уписати у онлине програм. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktor obrazovnih nauka
  • Obrazovanje
Polja studija
  • Obrazovanje (47)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije