Keystone logo

2 Doktor obrazovnih nauka Programi u Studije prava Politika Obrazovna politika 2024

Filteri

Filteri

  • Doktor obrazovnih nauka
  • Studije prava
  • Politika
  • Obrazovna politika
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktor obrazovnih nauka Programi u Studije prava Politika Obrazovna politika

Студенти који су заинтересовани за истраживање света образовања могу размишљати о прогресу доктора образовања. Овај напредни степен може припремити ученика да се креће на врх одређене области понудићи широк спектар знања у одабраној теми.

Шта је доктор образовања у образовној политици? Да би се обезбедили најбољи могући образовни програми, важно је имати људе који разумеју како и зашто се спроводе образовне политике. Овај степен је намењен да опреми студенте са снажним познавањем постојећих образовних политика, као и да помогне њиховом припреми да допринесу променама које ове политике пролазе у будућности. Теме обухваћене могу укључивати технологију, етику и комуникације.

Способност разумијевања јавних политика може помоћи ученицима да доносе одлуке када учествују у својим заједницама. Познавање како комуницирати може помоћи дипломцима овог програма да се чују и издвајају, а разумевање етике може им помоћи да се боље сарађују са другима.

Студенти би требали погледати трошкове степена прије уписа у програм. Иако не постоји одређена накнада за зараду доктора образовања, различите школе ће генерално имати доступне информације о специфичним трошковима.

Студент који стекне диплому из образовне политике може да настави са једним од неколико каријера. То укључује рад као аналитичар политике за школски систем или као истраживач образовних политика. С обзиром да степен има нагласак на образовању, могу постојати и могућности да радите као наставник у основној или средњој школи или да постанете професор на универзитету.

Можете пронаћи школу која се добро уклапа истраживањем институција које нуде вашу диплому. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.