Keystone logo

Filteri

 • Doktor obrazovnih nauka
 • Obrazovanje
 • Obrazovno rukovodstvo
Polja studija
 • Obrazovanje (25)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

25 Doktor obrazovnih nauka Programi u Obrazovno rukovodstvo 2024

  Doktor obrazovnih nauka Programi u Obrazovno rukovodstvo

  Професионалци или недавно дипломирани студенти бачелорског или магистарског програма могу одлучити да заврше диплому доктора образовања. Потребно је уписати диплому, а такви докторски програми се обично фокусирају на једну област студирања.

  Шта је доктор образовања у образовном лидерству? Већина програма фокусира се на подучавање студената како да управљају свим деловима који доприносе успјешној школској институцији. Студенти могу научити како организирати часове, управљати члановима факултета и особље, и направити разлику у животу ученика. Током читавог програма, студенти могу да стекну вјештине, знање и способности да позитивно допринесу образовању и друштву у цјелини.

  Једна од кључних предности зараде доктора образовања у образовном руководству јесте то што ученици могу научити како позитивно трансформирати школе, што им може помоћи у стварању разлике у друштву. Они такође могу побољшати своје вештине наставе и анализе, што им може помоћи да зараде напредовање док се крећу напред у својој каријери.

  Не постоји одређени трошак за зараду ове врсте степена. Уместо тога, колико то кошта, зависи од тога да ли се ученици уписују у лични или онлајн програм, колико дуго траје за завршетак степена и многе друге факторе.

  Студенти могу осигурати многе врсте позиција у образовном сектору са доктором образовања у образовном лидерству. На примјер, дипломци овог програма могу радити као начелник, помоћник директора, администратор дистрикта или координатор за обуку. Друге каријере са овим степеном могу укључити декана студената или факултета, универзитетског регистра, колеџа провост, директора наставног плана или супервизора.

  Многи програми у образовном руководству постоје у институцијама широм свијета, и лично и на мрежи. За даље информације, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.