Keystone logo

10 Doktor obrazovnih nauka Programi u Studije Menadžmenta Rukovodstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Doktor obrazovnih nauka
  • Studije Menadžmenta
  • Rukovodstvo
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktor obrazovnih nauka Programi u Studije Menadžmenta Rukovodstvo

Они који желе да унапреде своје вештине истраживања и да се квалификују у одређеној области студија, често одлучују да стекну диплому доктора образовања. Ова врста степена је високо напредна и може се добити само након што студенти добију диплому или магистарску диплому.

Шта је доктор образовања у руководству? Овај програм помаже стручњацима у образовном сектору да ојачају своје способности анализе, комуникације, истраживања и одлучивања, тако да су у стању да се баве критичним проблемима са којима се данас суочава образовни систем. Студенти могу да узму мултидисциплинарне предмете који се фокусирају на лидерство, учење, предузетништво, наставни план и програм, стратегије образовања и још много тога. Они се такође могу укључити у обимна истраживања у вези са образовањем.

Зарадуваве на овој степен мо'е да обезбеди дипломантите со акредитациите кои треба да се поминуваат во системот на образование. Студенти такође могу научити како побољшати стил лидерства и побољшати своје способности доношења одлука, тако да су у стању боље да служе школама у којима раде.

Када су у питању укупни трошкови зараде доктора образовања у руководству, ниједна студента не плаћају исти износ укупно. Ово је због тога што многи фактори, као што су колико дуго треба да заврши програм и колико се одређени школарини наплаћују за школарину, могу утицати на укупне трошкове.

Дипломци са докторатом образовања у руководству могу радити на стручним, административним, академским, истраживачким или клиничким позицијама унутар приватних организација, јавних институција, К-12 или високог образовања. На примјер, они са овим степеном могу радити као школски супервизор, администратор образовања, директор школе или универзитетски професор. Други могу да траже позиције као координатор за обуку или стручњак за курикулум.

Програми за ову врсту степена постоје у целом свету, лично и на мрежи. Да бисте започели са процесом пријаве, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.