Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Uvod

Колеџ хуманистичких наука бави се глобалним изазовима и могућностима везаним за физичке, бихевиоралне и економске факторе који утичу на здравље и развој појединаца, породица и заједница.

Наша визија је да водимо Колеџ на националном нивоу кроз иновативне академске и истраживачке програме који припремају професионалце 21. века.

Одељење за породичне и дечије науке

  • Програми наглашавају здравље и развој дјеце и породица кроз образовање, истраживање и пружање услуга заједници.
  • Професионалне могућности у овој области су се повећале због нових могућности које су настале као резултат националног фокуса на добробит породица и дјеце.
  • Докторски програм из брачне и породичне терапије је акредитован од стране Комисије за акредитацију за образовање о браку и породичној терапији.
  • Студенти могу испунити услове да постану Цертифиед Фамили Лифе Едуцатор, под покровитељством Националног савета за породичне односе (НФЦР).

Наука о породици и детету је више од рада са људима - ми настојимо направити разлику у њиховим животима. Нудимо програме студија за студенте додипломских и постдипломских студија који се баве потребама дјеце, младих, одраслих и породица током цијелог животног вијека, с посебним нагласком на оне у комплицираним обитељима.

Р1 Ресеарцх Университи

ФСУ је једна од само 115 институција класификованих као “Р1 Истраживачки Универзитет… (Највиша истраживачка активност)” у Царнегие класификацији институција високог образовања.

Сарадња

Интердисциплинарно истраживачко окружење омогућава заједничко учење између дисциплина, факултета и група. Овај предузетнички дух унутар једног одељења инспирише радозналост и оптимизује перформансе.

Занимање факултета

Уважени списак наставника омогућава студентима да проучавају теме са стручним истраживачима који деле њихов интерес.

Центри

Тхе Фамили Институте

Породични институт Флорида Стате Университи генерира нове информације, обучава стручњаке и информише креаторе политике о породицама на Флориди, у региону и нацији.

Центар за боље здравље

Фокусирање на развој и тестирање модела високог образовања и програма заснованих на заједници за рјешавање здравствених неједнакости у недовољно развијеним популацијама.

Центар за пар

МФТ докторски студенти се обучавају за системску или релациону терапију. Кроз живот постојимо у бројним односима који директно и индиректно утичу на наше благостање.

Lokacije

  • W College Ave,600, 32306, Tallahassee

Pitanja