Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Uvod

Нудимо дипломе за пословну администрацију (ББА) који се баве логистиком и интермодалним транспортом, као и главним менаџментом са акцентом у управљању операцијама. Наши студијски програми пружају студентима вештине за решавање проблема и знања о ланцу снабдевања потребним за управљање и вођење савремених организација. Такође пружамо темељне курсеве за развијање вјештина критичног размишљања у студентима пословања кроз подучавање основних разреда виших нивоа у пословној статистици, оптимизацију и управљање пословима за све ББА мајоре.

Дипломски курсеви који се пружају од стране службе служе нашим МБА програмима и докторским програмима у менаџменту логистике и ланца снабдевања.

Развој лидера је део наше културе. Наш иновативни курикулум укључује пословне основе и актуелне трендове у данашњем пословном окружењу. На факултету ћете научити познате по објављеним истраживањима и снагу њихових наставних вештина. Наши чланови факултета искрено брину о вашем успјеху као ученику и напорно ће радити на припреми за будући успех у данашњем високо конкурентном глобалном окружењу.

Шта је логистика и интермодални транспорт (ЛИТ)?

Логистика подразумева обезбеђивање доступности правог производа, у одговарајућој количини и правом стању, на правом месту, у правом тренутку, за правог купца, по правом трошку. Интермодални транспорт комбинује трошкове и / или услуге предности више од једног начина превоза у ефикасном, беспрекорном производу кретања.

Шта је управљање операцијама (ОМ)?

Предузећа стварају вредност производњом производа и пружањем услуга које испуњавају или превазилазе очекивања купаца. Менаџмент операција бави се процесима помоћу којих компанија користи своја средства за креирање тих производа и услуга на начин који максимизира њихову вриједност.

Зашто Цоллеге оф Бусинесс на Грузији Јужни универзитет?

  • Међународна акредитација од ААЦСБ

Само институције са доказаном евиденцијом академске изврсности могу добити овај важан печат одобрења, тако да можете рачунати на добијање високог квалитета образовног искуства.

  • Брига о окружењу

Георгиа Соутхерн пружа средину усмерену на ученике на челу са администраторима и особљем и запосленима који стварно брину о вашем успјеху.

  • Интеракција са факултетским и пословним лидерима

Наше предавања подучавају квалификовани професори, а не дипломирани студенти, а величина разреда је често мала. Регионални и национални говорници редовно долазе у кампус да би учествовали у нашим годишњим програмима Извршни боравак и Дан рачуноводства.

  • Прворазредни објекти и компјутерске лабораторије

Одељење за логистику и управљање ланцем снабдевања смештено је у згради Колеџа за пословне послове, која располаже најмодернијим мултимедијалним објектима и четири рачунарске лабораторије са најновијим технологијама.

  • Интернсхип могућности

Стажирање вам помаже да боље интегришете академско знање са практичним апликацијама. Излагање логистичким праксама и пословном окружењу такође вам може помоћи да одлучите који пут каријере је исправан за вас и помажете да започнете каријеру пре него што упишете радну снагу на трајну основу. Студенти логистике недавно су понуђени стажирање кликом овдје.

  • Стипендије и финансијска помоћ

Сваке године стипендије за логистику додјељују се студентима на основу перформанси, професионалног потенцијала и финансијске потребе. Финансијска подршка за програм стипендирања пружа Грузија Портс Аутхорити, Транспорт Цлуб Атланта, Атланта поморско удружење, Пропеллер Цлуб оф Саваннах, Саваннах Поморско удружење, Георгиа Фореигн Траде Цонференце и Саваннах Траффиц Цлуб, између осталог.

  • Учење ван кампуса

Студијски теренски излети су јединствена карактеристика програма ЛИТ. Недавне туре укључују посете Грузији Портс Аутхорити, Дистрибутивни центар Вал-Март и Центар дистрибуције кућног депоа. Програм ЛИТ такође има користи од свог односа са бројним индустријским организацијама. Сваке године ученици су одабрани да учествују на националним и регионалним конференцијама и састанцима.

Lokacije

  • P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

Pitanja