ICT International Doctoral School University of Trento

Uvod

ИКТ Интернационална докторна школа основана је 2001. године, а службени језик је енглески. Докторски програм пружа вештине неопходне за спровођење напредних истраживања на универзитетима, јавним органима или приватним организацијама у циљу унапређења научног и технолошког напретка и стварања менаџерске класе са високом професионалном културом и одговарајућом међународном отвореном.

Специфични циљ докторског програма је обука професионалаца који могу развити висококвалитетне и иновативне информационе и телекомуникацијске системе упућене на решавање сложених проблема. Такође се остварује циљ унапређења предузетничких способности студената докторских студија кроз обезбеђивање специфичне обуке и могућности за обављање стажирања.

Интернационална докторска школа ИКТ нуди широки програм обуке који експлоатише мултидисциплинарну природу наставног особља и доступност лабораторија на високом нивоу. Програм обуке омогућава ИКТ Интернационалној докторској школи да активира споразуме о размјени студената и наставне модуле са сличним институцијама широм свијета.

До сада истраживачки рад Одељења, захваљујући солидној мрежи веза између школе и пословног света, укључујући истраживачке центре области, дала је значајне могућности за обуку више од 700 доктора докторских студија од 2001. године. Већина Докторанти су међународни и долазе из целог света.

Од оснивања школе, произвела је више од 500 доктора истраживања; сви они тренутно раде у истраживачким центрима, универзитетима и / или пословању на глобалном нивоу.

Lokacije

  • Via Sommarive, 9 I-38123 POVO, , Trento

Pitanja