Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Uvod

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts ( IDSVA ) нуди докторат из филозофије и теорије уметности дизајниран за уметнике, кустосе и креативне мислиоце. Сједиште Института је у Портланду у држави Маине. Наша мисија је да водимо школу постдипломских студија која пружа образовање из филозофије, естетике, теорије уметности и сличних дисциплина повезаних са визуелним уметностима. Мисија укључује пружање докторских студија носиоцима МИП-а или магистерија из сродне области, додељивање доктора наука и на други начин пружање образовања и обуке у вези са уметношћу.

МФА је традиционално служио као завршни степен за уметнике студија. Ова диплома је обучила студијске уметнике за вештине неопходне за успешну уметничку праксу и припремила уметнике за наставу на уметничким програмима колеџа и универзитета. Међутим, међу данашњим уметницима и просветним радницима постоји снажан осећај да би усавршавање изван МФА и сличних степени користило многим уметницима, архитектама, кустосима и креативним научницима, посебно онима који се баве питањима која окружују савремене медије и културу. Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts пионирском наставном програму за Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts - спајање учења на даљину са интензивним боравцима --- омогућава радницима који раде уметност да наставе ригорозне напредне стипендије без прекида или напуштања наставничке каријере, уметничке праксе или другог професионалца одговорности.

У колико Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts нуди креативним практичарима докторат из филозофије, естетике и теорије уметности, обраћа се важној прилици за савремену уметност и културу. Мера ове могућности може се сажети у смислу основних циљева Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts . Ту спадају исхрана и неговање способности критичког и филозофског говора и писања о односу историје идеја и уметности уопште; Способност предавања на универзитетским нивоима предмета из предмета који се баве односом филозофије и уметности - као што су курсеви из естетике, теорије уметности и критичке теорије; Способност постављања себе у историју идеја и културе у смислу нечије креативне праксе и / или поља истраживања; И на крају, свеобухватни циљ учења Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts је неговање и неговање етоса истраживања који подстиче креативне мислиоце на конципирање нових система знања.

Lokacije

  • Congress Street,795, 04102, Portland

Pitanja