Institute of Development Studies

Uvod

Institute of Development Studies (ИДС) пружа истраживање, учење и подучавање светске класе које трансформише знање, деловање и вођство потребно за равноправнији и одрживији развој на глобалном нивоу.

Кроз равноправна и одржива партнерства сарађујемо са владама, филантропским фондацијама, невладиним организацијама, академицима и цивилним друштвом како бисмо трансформисали приступе прогресивним друштвеним, политичким и економским променама на начине који на крају утичу на живот људи.

Помогли смо у неговању нових иновативних партнерстава која су генерисала милионе долара додатних пореских прихода у Африци који се могу реинвестирати у национални развој земаља. Радили смо на томе да пружимо решења за проблеме животне средине који се надовезују на знање и праксе локалних људи. Истакли смо улогу локалних заједница у заустављању смртоносних епидемија попут вируса еболе. Одгајили смо стотине изузетних развојних лидера и првака, укључујући политичке лидере, амбасадоре и владине званичнике, лидере цивилног друштва и предузетнике.

Наша репутација истраживачких и међународних изгледа је без премца и огледа се у нашим учинцима на најновијим КС Ворлд Университи Ранкингс, где смо заједно са Универзитетом у Суссеку рангирани на првом месту у свету за развојне студије. Такође смо рангирани као број један међу међународним развојним тхинк-танк-овима у Глобалном извештају о индексу преласка на Тхинк 2019.

Сазнајте више о нашој визији и стратегији
Прочитајте више о нашим утицајима у нашој Годишњој ревизији

Lokacije

  • Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Pitanja