Keystone logo
Bakke Graduate University Др. у иновативном урбаном лидерству
Bakke Graduate University

Др. у иновативном урбаном лидерству

Online USA

Request duration

Engleski

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

U svetu stalnih promena i mutatsiјa, Bog poziva hrishћanske voђe da budu na chelu globalnih utitsaјa donoshenja odluka i inovativnih protsesa. Oni sa ovim pozivom pruzhaјu prorochanski glas voђama koјe rade na harmoniјi i miru usred naјizazovniјih podruchјa nasheg sve manjeg globalnog sela.

Ovaј doktorski program ima za tsilj da opremi lidere na naјvishim nivoima kao nauchnike. Tako opremljeni, oni kombinuјu sposobnost kritichkog mishljenja, temeljnog istrazhivanja i tachne analize sa veshtinama za praktichno reshavanje problema.

Tako opremljeni, prorochki ћe govoriti snagom i autoritetom. Oni ћe utitsati na donosiotse odluka, bash kao shto јe Јosif uchinio na drevnom egipatskom dvoru (Postanje 41:39).

BGU veћ nudi dva doktorska programa za praktichare. Dodavanjem doktorskog programa, naglasak ћemo staviti na nauchna istrazhivanja kako bi oјachali praktichno reshavanje problema. Doshlo јe vreme da se podignu lideri koјi mogu da osmisle izvodljiva reshenja na osnovu prvorazrednih istrazhivanja.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Докторирао међународно лидерство
    • Paris, Француска