Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Boston College

Boston College

Boston College

Uvod

Образовање са срцем и душом - и моћ да се трансформише

Boston College , прва институција високог образовања која дјелује у граду Бостону, данас је међу најистакнутијим универзитетима у земљи, лидер у либералним умјетностима, научним истраживањима и формирању студената.

Заснован на идеалима који су надахњивали наше језуитске осниваче, Boston College позива ученике да гледају према унутра, али увијек да допру до њих - да развију своје умове и таленте у највећој могућој мјери и користе их у служби другима.

О Морриссеи колеџу

Колеџ уметности и науке Роберт Ј. Морриссеи његује ригорозан интелектуални развој и религијски, етички и лични развој својих студената. Морриссеи Цоллеге факултети и студенти директно се баве најхитнијим свјетским проблемима, користећи своје дарове како би унаприједили опће добро.

Морриссеи Цоллеге нуди постдипломске програме из хуманистичких, друштвених и природних наука. Студенти се појављују спремни да напредују у широком спектру каријера и спремни да служе као способни и страствени лидери, радећи као квасац за добро у заједницама широм света.

Као најстарија и највећа дивизија Boston College , Морриссеи колеџ оличава језуитску, католичку посвећеност дубини истраживања, академској изврсности и едукацији цијеле особе кроз формативни ангажман у слободним умјетностима.

Зашто Boston College ?

Када ученици уђу у Boston College , они предузимају прве кораке на путу откривања - оном који стимулише њихов интелектуални, лични, етички и духовни раст. Програм Морриссеи Цоллеге оф Артс анд Сциенцес позива студенте да уче о себи, својим заједницама и свијету, траже истину гдје год иду и користе своје таленте да побољшају животе других.

Они који траже образовање које траје читав живот, наћи ће изазов и подршку за изградњу смислених и испуњавајућих будућности.

1. Динамичко либерално уметничко образовање

Истражите низ дисциплина које обликују добро образоване људе спремне да напредују у 21. веку. Образовање либералних умјетности на Boston College развија вриједне вјештине, укључујући критичко размишљање, етичко доношење одлука, учинковиту комуникацију и способност да се види људско искуство из низа перспектива.

2. Интеллецтуал Ригор

Морриссеи Цоллеге изазива студенте да открију и остваре свој пуни потенцијал. Познати факултети, иновативни курсеви и могућности изван кампуса проширују знање и искуство студената.

3. Исусовачка, католичка традиција

Интелектуална ригорозност, интеграција знања, формирање ученика, брига за појединце, кориштење нашег образовања у служби другима - ове језуитске, католичке вриједности дефинирају искуство Boston College .

4. Упит преко дисциплина

Овде научна сарадња извлачи истраживања и наставу изван традиционалних дисциплинарних граница. Основни курикулум, Институт за слободне уметности, Институт за интегрисану науку и друштво, и разни истраживачки пројекти окупљају студенте и наставнике из различитих области истраживања.

5. Предности Бостона

Са више од 50 високошколских установа у метрополитанском подручју, Бостон је заиста један од најистакнутијих колеџ градова. То је такође град светске класе пун историје, научних и технолошких иноватора, култура и могућности стажирања.

6. Алумни Нетворк

Студенти имају користи од веза и подршке уске и лојалне мреже од скоро 180.000 Boston College алумни.

Lokacije

  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Pitanja