Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Uvod

Мрежу Ецоле де Манагемент Аппликуе (ЕМА) чине појединци који су стекли дипломе на различитим програмима на ЕМА и постали професионалци у различитим областима. Они чине чврсту заједницу људи који деле исто образовање, искуства и тежње. Ова мрежа пружа платформу алумнима школа да се повежу, поделе своје знање, размене идеје и сарађују на различитим пројектима.

За алумнисте, ова мрежа нуди прилику да остану у контакту са бившим колегама из разреда и другим професионалцима који деле слична интересовања, да прошире своје професионалне и личне мреже, и да остану информисани о најновијим трендовима и могућностима у индустрији. Ово може довести до вредних професионалних веза, пријатељстава и подршке, чак и након дипломирања на ЕМА.

За садашње студенте, алумни мрежа нуди приступ богатству знања, ресурса и могућности. Путем мреже, студенти могу да се повежу са бившим студентима који раде у областима интересовања, прикупљају информације о тржишту рада и добијају савете и смернице за свој професионални развој. Алумни такође могу пружити прилике за стажирање и праћење, што може помоћи студентима ЕМА да стекну драгоцено радно искуство и успоставе контакте у индустрији.

Све у свему, широка мрежа бивших студената нашег универзитета је драгоцено средство које може помоћи алумнима и садашњим студентима да остваре своје личне и професионалне циљеве. За само две деценије, глобална ЕМА алумни мрежа омогућила је школи да пређе из мале институције у електрану у глобалном образовању, уживајући солидну репутацију за академску изврсност.

Основана 2004. године, Школа примењеног менаџмента (ЕМА) је приватна високошколска установа која се налази у Паризу, која нуди мултидисциплинарне дипломе из примењеног менаџмента од нивоа БАЦ +1 до БАЦ +8.

2023: ГЕДУ Глобал Едуцатион

Школа примењеног менаџмента придружује се ГЕДУ Глобал Едуцатион групи и њеној заједници од 40.000 студената у 12 земаља широм света, као део своје међународне експанзије.

2023: Међународна студентска лична карта

Школа примењеног менаџмента почиње сарадњу са Међународном студентском личном картом (ИСИЦ), организацијом коју УНЕСЦО подржава од 1968. године, како би понудила боље студентско искуство свим својим студентима широм света.

2022: Куалиопи сертификат

Школа примењеног менаџмента добија Куалиопи сертификат који потврђује питање процеса који установа спроводи за своје активности обуке (ОФ - Л.36313-1 - 1°).

Бренд „Куалиопи“ потврђује квалитет спроведеног процеса доприносећи развоју вештина и омогућава већу јасноћу обуке која се нуди компанијама и корисницима, укључујући и међународне.

2008: Признање као приватна високошколска установа

Школа за примењени менаџмент је призната као приватна високошколска установа.

2006: Промоција #1

Студенти првог одељења '06 Школе за примењени менаџмент добили су диплому мастера (БАЦ +5).

2004: Оснивање школе

Школа за примењени менаџмент (ЕМА) је основана под називом Међународна приватна школа за упоредно право и економију (ЕИПДЦЕ).

Prijem

Korak #1: Aplikatsiјa

Priјave za pridruzhivanje EMA se podnose direktno putem onlaјn obrastsa.

Kandidati moraјu da prilozhe sledeћa dokumenta uz svoјu priјavu:

  • Vazheћi pasosh (prednja i zadnja slika)
  • Kompletan dosiјe zvanichnih akademskih dokumenata od SSTs (Srednjoshkolski sertifikat) do visokog obrazovanja.
  • TsV u formatu od DD.MM.GGGG do DD.MM.GGGG ukljuchuјuћi obrazlozhenje praznina (ako јe primenjivo)
  • Lichna izјava u sledeћem formatu (Zashto ovaј program, Zashto EMA institut, Zashto Pariz, Frantsuska i planovi) itd.
  • Poznavanje engleskog јezika ili proћi intervјu i obezbediti MOI (Mode of Instrutstion) koјi izdaјe
  • Univerzitet/Institut/Koledž poslednje kvalifikatsiјe sa nedavnim datumom.
  • Chista fotografiјa velichine pasosha

Korak #2: Priјem

Priјem na EMA se zasniva na protseni studentskog dosiјea kandidata, a ponekad i kroz intervјu (onlaјn ili lichno) sa priјemnom kantselariјom.

Upisi se odobravaјu tokom tsele godine na redovnoј osnovi. Rezultati priјema se saopshtavaјu kandidatima putem e-poshte u roku od 2-3 nedelje tokom sezone visokog zaposhljavanja.

Priznao?

Trebali ste da primite 2 e-poruke: 1 e-mail u koјem se izјavljuјe da ste primljeni + 1 e-mail koјi sadrzhi vezu do vasheg 100% onlaјn obrastsa za registratsiјu. Ovaј link istiche u roku od 2 nedelje, pa vas molimo da proverite da li su svi vashi podatsi uneti i tachni, potpishite ga i poshaljite shto јe pre moguћe kako biste obezbedili svoјe mesto u EMA!

Odbiјen?

Broј priјava koјe shkola dobiјa varira u zavisnosti od godine i sezone, a ova odluka o priјemu niјe u korelatsiјi sa vashim lichnim kvalitetima. Podstichemo vas da se ponovo priјavite za sledeћi priјem!

Korak #3: Registratsiјa

Protses registratsiјe јe zavrshen kada priјemna kantselariјa primi obrazats za registratsiјu (korak 2), zaјedno sa uplatom taksi za priјavu i shkolarine.

Raduјemo se shto ћemo vas pozheleti dobrodoshlitsu u srtse Pariza, Frantsuska, na EMA!

Stipendije i finansiranje

Dobiјte do 50% stipendiјe iskljuchivo za prvu godinu akademske godine u maјu 2024. na EMA . Molimo kontaktiraјte shkolu za vishe informatsiјa.

Lokacije

  • Île-de-France

    Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

Pitanja