Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Uvod

emTunis Business School je prva afrička škola upravljanja posvećena izvršnoj obuci. smešteni u Tunisu, glavnom gradu Tunisa, nudimo rukovodiocima, programe sa vrlo visokom dodatom vrednošću koji im omogućavaju da premašuju svoj potencijal i pomažemo preduzećima da se kreću bez presedana izazovima i falsifikovanju novih puteva.

Da bismo postigli ove ciljeve, nudimo nekoliko metoda obuke: na mreži, na licu mesta sa nizom kampova za pokretanje, mešavina dva,... sistematski ćete imati raspored uzimajući u obzir radno opterećenje koje imate u svojoj kompaniji.

Tunis je afrička, mediteranska i arapska zemlja. U jednom satu iz Evrope i sa istorijom etničkog mešanja više od 3000 godina, Tunis je nesumnjivo najbolje mesto na svetu za podučavanje raznolikosti, inkluzije i tolerancije. emTunis Business Schoolje jedina poslovna škola na svetu koja pruža svoje izvršne programe na tri jezika: engleskom, francuskom i arapskom.

Ako ste poput nas uvereni u potencijal mogućnosti i sinergija koje mogu postojati između Afrike, Evrope i Bliskog istoka, onda je eTunis vaš najbolji partner koji će vas opremiti i ojačati vaše kapacitete za bolje iskorišćavanje ovih mogućnosti.

Lokacije

  • Tunis

    Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

    Pitanja