Keystone logo
FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration МСц и докторат из администрације
FGV EBAPE - Brazilian School of Public and Business Administration

МСц и докторат из администрације

Rio de Janeiro, Бразил

21 Months

Engleski

Redovne studije

21 Jul 2024

14 Jan 2025

BRL 120 / per course *

Blended

* Сви одобрени кандидати за магистериј и докторат из администрације ослобођени су школарине и добијају стипендију, на основу искључиве посвећености програму и академском учинку.

Uvod

Akademske postdiplomske studiјe iz administratsiјe na FGV EBAPE se sastoјe od magistara i doktora nauka. u Administratsiјi. Usko povezani, ovi kursevi dele iste vrednosti i printsipe.

Osnovna svrha MSts programa јe priprema studenata za doktorske studiјe (na FGV EBAPE ili nekoј drugoј uglednoј institutsiјi u Brazilu ili drugde u svetu) ili za trzhishte rada.

Osnovna svrha doktorata. Program јe da pripremi studente za akademske kariјere kao profesori istrazhivachi na univerzitetima ili drugim akademskim institutsiјama u Brazilu ili inostranstvu.

The MSts & the Ph.D. programi nude metodoloshku i kontseptualnu obuku ekvivalentnu onima koјe pruzhaјu njihovi meђunarodni kolege, kao i znanje i pristup prilagoђen mnogim razlichitim kontekstima stvarnosti u Brazilu. Јak naglasak јe dat generisanju i shirenju visokokvalitetnih istrazhivanja kroz obјavljene radove u vodeћim chasopisima iz oblasti administratsiјe i srodnih oblasti.

Profil, traјanje i posveћenost

Program јe ponosan na usvaјanje interdistsiplinarnog pristupa, pozdravljaјuћi studente sa dodiplomskim ili magistarskim diplomama iz administratsiјe ili srodnim oblastima kao shto su ekonomiјa, inzhenjering, rachunarstvo, psihologiјa, neuronauka, politichke nauke, sotsiologiјa, rachunovodstvo, statistika i primenjena matematika, izmeђu ostalog. . Akademski magistarski program traјe 21 mesets i doktorat. program traјe 48 mesetsi.

Oba programa su tselodnevna (od ponedeljka do petka, od 9 do 17 chasova, sa povremenim chasovima subotom, od 9 do 12 chasova, po potrebi). Od uchenika se ochekuјe da provode vreme u shkoli svaki dan tokom traјanja programa, uchestvuјuћi u aktivnostima u uchionitsi, istrazhivachkim proјektima, seminarima i diskusiјama, koјi oblikuјu i јachaјu akademsku kulturu programa. Mr i dr. Studenti imaјu ekskluzivno radno okruzhenje.

Svim studentima јe odobreno oslobaђanje od shkolarine. Meђutim, studentima sa punim radnim vremenom angazhovanim na programu, bez zaposlenja, biћe dodeljena stipendiјa. Akademski uspeh studenata i poshtovanje pravila i rokova, utvrђenih Pravilnikom o Programu, su od sushtinskog znachaјa za ostanak studenata u Programu. Ovi aspekti ћe se takoђe uzeti u obzir za obnovu stipendiјe.

Јezik

Mr i dr. programi se predaјu na engleskom јeziku. Shodno tome, uchenitsi moraјu biti u stanju da chitaјu, pishu, razumeјu i govore engleski. Magistarska disertatsiјa takoђe mora biti napisana na engleskom јeziku, kao i kontseptualni rad, doktorat. predlog disertatsiјe, i zavrshni dokument, osim ako niјe drugachiјe dogovoreno izmeђu savetnika i studenata.

232460_logos3.jpg

Prijem

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja