Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Uvod

Ганнон је католички, бискупијски универзитет посвећен изврсности у настави, стипендирању и служби. Наши факултети и особље припремају студенте за глобално грађанство кроз програме засноване на слободним уметностима и наукама и на стручним специјализацијама. Инспирисани католичком интелектуалном традицијом, нудимо свеобухватно искуство учења усмерено на вредности које наглашава веру, лидерство, инклузивност и друштвену одговорност.

Ганнон'с Греат Лоцатион

Налазимо се у четвртом по величини граду у Пенсилванији и једној од најпрометнијих лука на Великим језерима. Ганонов урбани кампус, усред центра Ерие, налази се на два сата вожње од Кливленда, Бафала и Питсбурга. Наша јединствена локација и садржаји стварају посебну атмосферу погодну за учење, стипендирање, истраживање, услуге и лични раст.

Ганоново искуство

Питајте студенте када су се најбоље забавили у Ганнону и добићете различите одговоре: склапање нових пријатеља у њиховој ФИТ групи, дружење у Тхе Цоммутер Цорнер, дубоки разговори у њиховој резиденцији или одласци на догађаје у Витешком клубу. Свако има другачији одговор. То је зато што Ганнон нуди широк спектар активности и организација за задовољавање свих интереса.

Препознајемо да је сваки ученик јединствена особа са различитим интересима, снагама и сновима. Наш циљ је да помогнемо студентима да створе осећај припадности у кампусу пружајући им различите могућности да пронађу своју способност.

Наше пријатно и пријатељско окружење савршено је место за учешће на догађајима у кампусу, придруживање једној од наших 100+ организација и испробавање нечег новог.

Наш одбор за програмирање активности које воде студенти организује забавне догађаје укључујући говорнике, концерте и путовања. Наш рекреацијски и велнес центар нуди групне часове фитнеса, интрамурал и спортске клубове. Можете сазнати више о себи и свом месту у свету кроз нашу канцеларију Министарства кампуса и Центар за друштвене бриге. Постоји и безброј начина за путовање кроз студирање у иностранству, путовања која воде факултети, службена путовања на алтернативном одмору и наш ТРАВЕЛ програм. Наша Канцеларија за развој лидерства и ангажовање у кампусу нуди развојне програме који помажу студентима да боље разумеју себе и свој лидерски потенцијал како би побољшали свет око себе.

Без обзира са чим изаберете да се бавите, у породици Ганнон има места за вас.

Karakteristike kampusa

Gannon's Erie, Pennsilvania kampus јe tsentralni deo mnogih preduzeћa i organizatsiјa koјe studentima pruzhaјu moguћnosti praktichnog uchenja. Ovaј urbani kampus u srtsu tsentra grada nalazi se na pјeshachkoј udaljenosti od restorana, shopinga, zabave i plazha na јezeru Erie u blizini, a udaljen јe samo dva sata vozhnje od Klivlenda, Bafala i Pitsburga.

Sa otprilike 20.000 studenata u krugu od 20 milja, Erie, Pensilvaniјa јe fakultetski grad. Odmah pored Ganonovog kampusa u tsentru grada, naћi ћete prilike za stazhiranje i poslove saradnje sa vladinim agentsiјama, lokalnim preduzeћima i bolnitsama. Kada zavrshi vash shkolski dan, i vi ћete se dobro zabaviti. Istrazhite muzeјe, galeriјe, pozorishta i restorane u samom srtsu grada, na nekoliko koraka od Ganona i sedam milja od plazha na јezeru Erie u blizini.

    Lokacije

    • Erie

      Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

      Pitanja