Keystone logo
Global College Malta

Global College Malta

Global College Malta

Uvod

Topla dobrodošlica u Global College Malta. Dobrodošli!

Global College Malta je jedna od najprestižnijih i najprestižnijih privatnih institucija mediteranskog regiona sa sedištem na Malti. Poznati smo po tome što nudimo izuzetne, visokokvalitetne dodiplomske i postdiplomske kurseve. Naši holistički, svetske klase obrazovanja i cross-disciplinarni nastavni planovi i programi, imaju za cilj da pripreme naše studente da imaju zadovoljavajuće i veoma korisno karijere.

Svi naši kursevi su relevantni i vezani za industriju i aktivno podstiču kreativnost, rešavanje problema, kritičko razmišljanje i pozitivan odraz najnovijih trendova i tehnologija potrebnih za zadovoljavanje potreba promenljivih globalnih okruženja i tržišta.

Na Global College Malta našim kursevima su dizajnirani da poboljšaju zapošljivost i ponosno nudimo posebno dizajnirane visokokvalitetne kurseve iz poslovanja i menadžmenta. Jedinstvena snaga naše institucije vođena je priznatom stručnošću i nastavnim veštinama naših uglednih akademika iz celog sveta, donoseći bogatstvo opsežnog i vodećeg nastavnog, poslovnog i industrijskog iskustva. Ponosni smo što smo vas pozdravili, kao našu sledeću generaciju lidera u industriji, da sarađujete sa nama kroz jedinstveno iskustvo učenja i da pomognete u stvaranju vaše uspešne budućnosti. Naš cilj je da vas opremimo veštinama i znanjem koje će vam pomoći da uspete u globalno konkurentnom okruženju. Koji god kurs da izaberete, želimo vam svaki uspeh i izuzetno prijatno i korisno iskustvo učenja.

O Studi Vorld Global College Malta

Studija Svet Global College Malta je deo uspešnog međunarodnog dalje i visokog obrazovanja provajdera koji ima institucije koje se nalaze širom sveta. Stoga se pridružujete veoma uspešnoj pan-globalnoj mreži učenja. Global College Malta je uspostavio snažna partnerstva sa brojnim prestižnim britanskim univerzitetima i ovo iskustvo i znanje će se hraniti u vašim studijskim kursevima. Ove međunarodne veze omogućavaju našim studentima i imaju koristi od mogućnosti studiranja na Malti dok postižu diplome koje dodeljuju svetski poznati britanski univerziteti.

Dugo osnovana na Malti

Sa skoro decenijom iskustva na Malti, Global College Malta uspostavio je zasluženu reputaciju visokog kvaliteta i ima jake i bliske veze sa lokalnom industrijom. Mnogi od naših studenata su nastavili da razvijaju veoma uspešne karijere u malteškim i međunarodnim organizacijama, svedočanstvo o visokom kvalitetu i potencijalu razvoja veština svih naših kurseva. U protekloj deceniji, Koledž je diplomirao veliki broj studenata koji poseduju mnogo tražio nakon akademske i praktične veštine sada potrebne u 21. vek radnog okruženja. Naši studenti su prepoznali veštine u oblastima liderstva, upravljanja inovacijama, kreativnog razmišljanja i komunikacije. Naše studentsko telo se u velikoj meri sastoji od profesionalaca koji žele da poboljšaju svoje profesionalno iskustvo sa akreditovanom akademskom kvalifikacijom ili drugo da profesionalno rastu studiranjem dalje. Raznovrsna iskustva naših učenika i predavača pomažu u stvaranju veoma bogatog, živopisnog i stimulativnog okruženja za učenje u kojem se ljudi aktivno podstiču da dele svoje stavove i znanje kako bi pomogli da donesu korist klasi u celini. Studiranje na koledžu je uvek uzbudljivo i inovativno!

Akreditovani kursevi

Liderstvo i menadžment, marketing, ljudski resursi, strateško razmišljanje i finansije neke su od oblasti u kojima se naši studenti mogu specijalizovati prilikom upisa na jedan od ponuđenih kurseva Global College Malta. Svi naši kursevi su formalno potvrđeni i akreditovani od strane Malta za dalje i visoko obrazovanje i mogu se proučavati na brojnim akademskim nivoima u okviru kvalifikacija na Malti.

Imenovan nastavni fakultet Global College Malta poseduje zaista odlične veštine i iskustvo u svemu što ima veze sa modernim poslovanjem i menadžmentom, pružajući našim studentima fantastičnu praktičnu osnovu u svim disciplinama koje podučavamo.

Global College Malta uvek ispunjava svoj moto - razvijajući ljude do njihovog istinskog potencijala - neprekidnim pružanjem akademske izvrsnosti i pružanjem visokokvalitetne podrške i pomoći svim našim studentima.

Kursevi za radne profesionalce

Global College Malta aktivno zadovoljava potrebe zaposlenog profesionalca - bilo da je to radni roditelj, izvršni direktor zauzete organizacije, zaposlenik koji traži promociju ili osoba koja želi da proširi svoje znanje i iskustva kroz sticanje akademske kvalifikacije i tako dalje. Mi razonoditi za ove zaposlene ljude na mnogo različitih, podržavaju i uzbudljive načine:

 • Naši rasporedi su posebno dizajnirani da zadovolje one ljude koji imaju zauzet puno radno vreme. Nastava na svim našim kursevima obično se odvija uveče dva ili tri puta nedeljno.
 • Naši visoko iskusni rukovodioci podrške studentima. Svaki od naših studijskih programa ima posvećenog zaposlenog čiji je posao jednostavno da osigura da postoji besprekorna veza između koledža, naših predavača i svih naših učenika pružajući korisnu podršku tokom čitavog akademskog putovanja naših učenika.
 • Nudimo modularne kurseve koji su posebno dizajnirani za zaposlene profesionalce koji će možda morati da rade neredovite sate i koji možda nemaju stalan raspored rada. Imajući modularnu strukturu, lako možete da „skočite i odskočite“ svoje učenje kako to diktiraju vaše individualne okolnosti.
 • Posebno se bavimo onima koji možda nisu studirali već duže vreme ili kojima možda nedostaje samopouzdanja pružajući podržavajuće sesije koje ih brzo dovode do brzine kako bi zaista mogli uživati i uspešno završiti svoj kurs.

Aktivno pozdravljamo studente iz svih sfera života i učinićemo sve što možemo da pokušamo da osiguramo da njihovo iskustvo učenja na Koledžu bude što ugodnije i ispunjavajuće. Uvek smo tu da pružimo podršku i pomoć i idemo iznad i dalje da pokušamo da upoznamo svakog od naših učenika kako bismo bolje razumeli kako da im pomognemo da postignu svoj pravi potencijal. Veoma smo ponosni što su naši studentski pregledi zaista dobri!

Karakteristike kampusa

  Lokacije

  • Il-Kalkara

   Global College Malta, Smart City Malta SCM 01, Ricasoli, SCM 1001, Il-Kalkara

  • Buona Vista area

   SmartCity Malta SCM01, , Buona Vista area

  Pitanja