Keystone logo
Grenoble Ecole de Management

Grenoble Ecole de Management

Grenoble Ecole de Management

Uvod

Grenoble Ecole de Management (GEM) je stekao i nacionalno i međunarodno priznanje. Više od škole, GEM predstavlja otvorenu laboratoriju kroz koju 8.000 učenika i 500 zaposlenih svakodnevno uči i radi na rešavanju složenih problema i prevazilaženju velikih izazova za poslovanje i društvo.

Osnovana u Grenoblu, gradu nauke i tehnologije, naša škola je u velikoj meri razvila svoju stručnost u upravljanju tehnologijom i inovacijama - stručnost koja je sada temelj izvrsnosti i međunarodne slave našeg brenda.

Razvijanjem sopstvenog obrazovnog modela, GEM je postao centar za eksperimentisanje, proučavanje i stvaranje. Škola nudi 50 obrazovnih programa na francuskom i engleskom jeziku koji pokrivaju sve nivoe studija od dodiplomskog do diplomskog, doktorskog i kontinuiranog obrazovanja. Studenti mogu učestvovati u programima koji se isporučuju u Grenoblu, Parizu, Berlinu, Singapuru, Moskvi, Gruziji ili Kazablanci.

Kao institucija za visoko obrazovanje (EESC) povezana sa Privrednom komorom Grenoblu, GEM je osnivač GIANT Innovation Campus u Grenoblu. Škola je akreditovana od strane AACSB, EQUIS i AMBA i član francuskog „Conference des Grandes Ecoles“. Njegove programe redovno rangiraju glavne međunarodne ekonomske novine i časopisi.

Naša misija

Kroz našu stručnost u upravljanju tehnologijom i inovacijama, našu blisku vezu sa našom teritorijom i ekosistemom, kao i našu sposobnost da predvidimo i pratimo tranzicije, koristimo obrazovanje i istraživanje kako bismo pružili odgovore na velike izazove 21. veka i time doprineli svetu koji je pravedniji, mirniji i odgovorniji

U GEM-u ujedinjujemo tehnologiju, inovacije i društvo kako bismo obučili lidere i menadžere da deluju u svetu koji se brzo menja. Kroz kolaborativni napor promovišemo veštine i znanje kako bi se podudarali sa izazovima 21. veka.

Karakteristike kampusa

Međunarodni

Da bi podržali međunarodni razvoj poslovanja i obučili menadžere u multikulturalnim situacijama,Grenoble Ecole de Management implementirala je dalekosežnu strategiju za razvoj svojih međunarodnih lokacija:

 • 2 kampusa u Francuskoj: Grenobl i Pariz
 • 7 međunarodnih kampusa: Nemačka, Kina, Sjedinjene Države, Gruzija, Maroko, Rusija i Singapur
 • 5 međunarodnih kancelarija

  Akreditacije

  Akreditacija EFMD EquisAkreditacija AMBAAkreditacija AACSB

  Uslovi za prijem u program

  Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

  Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

  Lokacije

  • Grenoble

   Grenoble Ecole de Management 12, rue Pierre Sémard BP 127 , 38003, Grenoble

   • Grenoble

    Grenoble Ecole de Management 12, rue Pierre Sémard BP 127, 38003, Grenoble

    • Los Angeles

     Los Angeles, Сједињене Америчке Државе

     • Paris

      96 rue Didot, 75014, Paris

      • Grenoble

       Grenoble, Француска

       Pitanja