Keystone logo
International Baptist College Доктор Министарства (Д.Мин.)
International Baptist College

Доктор Министарства (Д.Мин.)

Chandler, Сједињене Америчке Државе

Request duration

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Svrha programa Doktor Ministarstva јe pruzhanje profesionalne i akademske pripreme za naјvishi nivo liderstva u hrishћanskoј sluzhbi. Doktor Ministarstva dizaјniran јe za pastire i tsrkvene radnike sa naјmanje dve godine iskustva u sluzhbi. Raspored programa prima one koјi rade sa punim radnim vremenom.

Student mora da ima M.Div. ili njegov ekvivalent za priјem u program doktora ministarstva.

Student mora da јe sluzhio naјmanje dve godine u aktivnom ministarstvu od stitsanja diplome i nastavka u ministarstvu tokom formalnog studiјa. Svaki izuzetak od ovog zahteva mora imati administrativno odobrenje pre prihvatanja u program.

Program doktora ministarstva dostupan јe radnom pastoru ili laichkom tsrkvenom ministru bez napushtanja sluzhbe. Neki kursevi se takoђe nude kao redovna nastava tokom јesenjeg i proleћnog semestra. Ostale se nude kao јednonedeljne ili dvonedeljne modularne chasove tokom leta (maј-јun) i zime (јanuar). Svaki modularni kurs generalno ima tri faze: zadatke iz chitanja koјi treba da se zavrshe pre vremena na chasu, stvarno vreme tokom koјeg postoјi interaktsiјa na osnovu materiјala za chitanje i praktikum koјi primenjuјe naucheni materiјal na studentsku sluzhbu.

Po zavrshetku doktora nauka, uspeshni student ћe tseniti komunikatsiјu bibliјske istine i posveћenost razdvaјanju zasnovanom na Bibliјi; Dokazuјe sposobnost istrazhivanja, pisanja, propovedanja i savetovanja iz bibliјske perspektive; Integrishite efikasne filozofiјe i postupke koјi olakshavaјu bogosluzhenje i uchenishtvo u lokalnoј tsrkvi i primenjuјu efikasna reshenja za reshavanje slozhenih pitanja u domenu tsrkvene uprave i upravljanja.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Доктор хришћанског вођства (на мрежи)
    • Orlando, Сједињене Америчке Државе
  • Министар Министарства (Онлине)
    • Orlando, Сједињене Америчке Државе
  • Доктор Министарства у пророчком (на мрежи)
    • Orlando, Сједињене Америчке Државе