Keystone logo
ISEG - Lisbon School of Economics & Management Доктор економских и друштвених историја
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Доктор економских и друштвених историја

Lisbon, Португалија

3 Years

Portugalski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 7.000 / per year

Na kampusu

Uvod

Ковид-19
ISEG Лисабон предузима све мере којима је здравље и безбедност наше заједнице главни приоритет. Од марта радимо 100% на мрежи, виртуелно се ангажујемо и користимо мрежне алате за учење и вредновање.

Тхе Пх.Д. Економску и друштвену историју основао је Технички универзитет у Лисабону 1991. године, а 2009. године прилагодио Европском простору високог образовања. Овај курс трећег циклуса има за циљ да обезбеди висококвалитетну академску обуку из економске историје и произведе оригинална истраживања у овој области.

Предмет има за циљ да припреми професионалце са високим капацитетом тумачења и одговора на економске и друштвене промене на дуги рок и на интеракцију између хронолошких, географских и друштвених аспеката тих промена.

Истраживање спроведено у ISEG - ГХЕС - Центар за друштвену и економску историју - пружа важну подршку студентима у овом програму. Овај центар и други истраживачки центри у ISEG , који су такође оцењени као веома добри или одлични, су центри домаћини за докторате. Студенти економске и друштвене историје.

Prijem

Nastavni plan i program

Idealni studenti

Akreditacije

O školi

Pitanja