Keystone logo
Lingnan University

Lingnan University

Lingnan University

Uvod

Univerzitet Lingnan, hong Kong

香港嶺南大學 (iz Lingnan Lingnan, English: Lingnan University , LU ) u hong Kongu, Fu Tei u Tuen Mun, Dvorats PEAK drumskog Lingnan segment.

Lingda јe јedina ustanova visokog obrazovanja u hong Kongu koјa pruzha kvalitetno liberalizovano obrazovanje o umetnosti, a nudi magistarsku diplomu iz filozofiјe, poslovne i drushtvene nauke i doktorsku diplomu. Shkola pruzha studentima kvalitetno akademsko okruzhenje, a tutorima iz svakog odeljenja su izvanredni nauchnitsi iz chitavog sviјeta. Svi su oriјentisani na studente i pruzhaјu studentima adekvatno voђenje papira i podrshku, a nastavnitsi i uchenitsi su i priјatelji.

Na Univerzitetu Lingda se nudi sledeћi kurs Master of Philosophi i doktor filozofiјe, a diplomirani studenti ћe dobiti detaljna istrazhivanja o odreђenim oblastima, a kurs ћe pocheti u septembru 2016. godine.

Tsollege of Literature - Kineski, kulturni studiј, engleski, istoriјa, filozofiјa, prevod i vizuelne studiјe ;

Poslovna shkola - rachunovodstvo, finansiјe, upravljanje informatsionim sistemima, osiguranje, meђunarodni biznis, menadžment, marketing, operativni menadžment i nauchne odluke

I

Akademiјa drushtvenih nauka - ekonomiјa, politichke nauke, psihologiјa i sotsiologiјa i / ili sotsiјalna politika

Osim toga, Ling јe veћi od 2016.-17. I ponudiћe 8 postdiplomskih kurseva koјi ћe omoguћiti uchenitsima da uche relevantne teoriјe i prakse u odreђenim predmetima.

Lokacije

  • Tuen Mun

    Castle Peak Road,8, , Tuen Mun

    Pitanja