Keystone logo
© ©Lucerne School of Business
Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Lucerne School of Business – Management Programs

Uvod

O nama

Centar izvrsnosti za visoko obrazovanje u menadžmentu

U potpunosti smo posvećeni obrazovanju i inovacijama — ljudima, kompanijama i institucijama, centralnoj Švajcarskoj i svetu.

Luzern School of Business je centralna Švajcarska centar izvrsnosti u ekonomski i društveno važnim oblastima poslovanja i regionalne ekonomije, bankarstva i finansija, komunikacija i marketinga, kao i turizma i mobilnosti. Zahtevni, praktično relevantni i diplomski i magistarski programi zasnovani na istraživanju koje nudimo su od ključnog značaja za izvođenje kvalifikovanih zaposlenih u kompanijama, javnim institucijama i neprofitnim organizacijama. Naš portfelj široko zasnovanih kontinuiranih i izvršnih obrazovnih programa čini nas najvećim nastavnim obrazovanjem među poslovnim školama Švajcarske na univerzitetima primenjenih nauka. Posvećeni smo učvršćivanju naših istraživačkih i razvojnih projekata u dijalogu između istraživanja, poslovanja i zajednice. Klijenti iz svih delova društva imaju koristi od širokog znanja i ogromnog iskustva u upravljanju projektima naših stručnjaka. Sa sedištem u Lucernu i Zug-Rotkreuz u centralnoj Švajcarskoj, naše široke nacionalne i međunarodne mreže nudePathways svetu. Za poslovnu školu u Lucernu radi oko 350 zaposlenih, od kojih svi poseduju visok nivo istraživačkih i akademskih veština, kao i široko zasnovanu praktičnu stručnost. Trenutno, oko 2.200 studenti imaju koristi od naših prvostupnika i magistarskih programa. Prošle godine je oko 2.200 ljudi prisustvovalo našem kontinuiranom obrazovanju i izvršnim programima CAS, DAS i MAS, a 4.800 je pohađalo specijalistički kurs ili seminar.

Škola biznisa u Lucernu dalje nudi programe finansija i nekretnina

Naša misija

Doprinos
Lucern School of Business razvija ljude i organizacije, posebno u centralnoj Švajcarskoj, ali i na nacionalnom i međunarodnom nivou. Njegove usluge su usklađene sa trenutnim i budućim potrebama svojih partnera iz poslovnih i istraživačkih zajednica, kao i iz društva uopšte.

Aktivnost
Mandat škole pokriva studijske programe, kontinuirano i izvršno obrazovanje, i istraživačke i konsultantske usluge. Njegovi stepen i kontinuirani i izvršni obrazovni programi pružaju profesionalno orijentisane kvalifikacije i zasnovani su na istraživanju; njegovo istraživanje je orijentisano na aplikaciju, konkurentno i otvoreno za eksperimentisanje; njegove usluge su pogodne za tržište, orijentisane na implementaciju i zasnovane na istraživanju.

Ljudi
Studenti i zaposleni cene učenje i rad na Univerzitetu. Ambiciozni ciljevi su ispunjeni zahvaljujući pragmatičnoj saradnji u i između jedinica upravljačke veličine. Studenti i zaposleni deluju odgovorno kao tim; oni su radoznali, precizni i samoreflektirajući.

Kvalitet: Recept za uspeh

Referentna vrednost za našu obrazovnu ponudu je tržište rada: više od 95 procenata naših studenata brzo se zapošljava nakon diplomiranja. 70 procenata čak ide direktno na pozicije na izvršnom nivou. Uspeh naših kontinuiranih i izvršnih obrazovnih programa merimo zadovoljstvom naših učenika i uticajem na njihovu profesionalnu karijeru. Isto tako, kvalitet našeg istraživanja meri se u odnosu na njegovo prihvatanje od strane istraživačke zajednice i njegovog značaja za komercijalna preduzeća, institucije i udruženja.

Karakteristike kampusa

Јedna organizatsiјa, dva kampusa, chetiri instituta

Poslovna shkola u Lutsernu predaјe i sprovodi istrazhivanja u Lutsernu i Rotkreuzu. Njegovi kampusi su tsentralno lotsirani i dobro opsluzheni јavnim prevozom.

  Akreditacije

  Akreditacija AACSB

  Lokacije

  • Lucerne

   Zentralstrasse 9 P.O. Box 2940 CH- 6002 Lucerne, 6002, Lucerne

   • Risch-Rotkreuz

    Suurstoffi,1, 6343, Risch-Rotkreuz

    Programi

     Institucija takođe nudi:

     Pitanja