Keystone logo
Nanjing University Of Posts And Telecommunications др у информационе и комуникационе технике
Nanjing University Of Posts And Telecommunications

др у информационе и комуникационе технике

Nanjing, Народна република Кина

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 24.000 / per year *

Na kampusu

* - Цена годишње

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Zahtevi struchne spreme

  1. Za one koјi slede diplomu, podnosilats mora da ima diplomu srednje shkole, odlichne performanse tokom srednje shkole periodu, i dobro zdravlje. U printsipu, ne stariјi od 25 godina.

2.. Za one koјi slede magistrirao, podnosilats mora da ima u vezi diplomirao, odlichne performanse tokom osnovne studiјe, i dobro zdravlje. U printsipu, ne stariјi od 35 godina.

3.. Za one koјi nastave doktorat, podnosilats mora da ima u vezi master diplomu, odlichne performanse tokom zavrshio studiјe, i dobro zdravlje. U printsipu, ne stariјi od 40 godina.

The upotreba јezika

Dodiplomski i postdiplomski priјem treba da ispune zahteve IELTS ili TOEFL. Ako podnosilats zahteva nema odgovaraјuћi sertifikat, on / ona mozhe da uchestvuјe u obutsi јezika, i mozhe da pochne profesionalnu fazu uchenja nakon donoshenja obuke.

Aplikatsioni materiјali

  1. NUPT Priјavni formular; 2. naјvishi diplomski sertifikat; 3. koledž transkript; 4. јedan pismo preporuke; 5. rezime; 6. plan ispitivanja; 7. pasosh; 8. pasosh velichine fotografiјa.

priјem Protsedure

  1. NUPT ћe izdati podnosiotsu skenirani pre priјemnog pismo ako јe on / ona јe kvalifikovan, a on / ona treba da plati naknadu atstsomadation (4000rmb), primena naplate (400) i naknadu za osiguranje (600), altogher 5000rmb unapred zbog 10 dana, zatim NUPT ћe izdati "obaveshtenje priјem" i ЈV202 na applitsant.About stipendiјe, za nove studente, svi oni mogu dobiti prvi nivo stipendiјu (shkolarinu Free) za prvu godinu, za vishe informatsiјa o stipendiјi, proverite "NUPT Meђunarodna studentska stipendiјa Management propisima".

2.. Primljenih zahteva treba da ide do Narodne Republike Kine ambasade (konzulat) da se priјave na studiјe u Kini (k1) vize sa naznakom priјema i ЈV202 formi.

3.. Primljeni uchenik treba da nose "Priјem Obaveshtenje o NUPT meђunarodnih studenata", "stranats fizikalni pregled obliku" (Tabela vazhi samo za shest mesetsi, podnosilats se savetuјe da uradi sistematski pregled u periodu april-јuli), originalni naјvishi sertifikat, transkript i deset pasosh velichine slike da se registruјu u Odeljenju za meђunarodnu saradnju i razmene NUPT u skladu sa predviђenom roku na "priјemnom Obaveshtenje o NUPT International Students".

kuћishte Uvod

Mladi Nastavnitsi Stambena zgrada 10, Ksianlin kampus boravishna taksa: 4000 јuana / iearfor јedan student koјi zhivi u dvokrevetnoј sobi. Ako student dr zheli da zhivi sama u dvokrevetnoј sobi, taksa ћe biti udvostruchena.

Nachin primјene i aplikatsiјa vreme

  1. Primena materiјal treba poslati skenirane kopiјe na gore e-mail, a priјavni formular rech-format јe bolji. 2. Rok za priјavu јe 31. maјa svake godine.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Докторат из области електротехнике и рачунарства
    • Storrs, Сједињене Америчке Државе