Keystone logo
North Carolina A&T State University Др. у примењеној науци и технологији
North Carolina A&T State University

Др. у примењеној науци и технологији

Greensboro, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.278 / per semester *

Na kampusu

* укупна школарина и накнаде у држави: $5,277.56 | укупна школарина и накнаде ван државе: 11.677,56 долара. Могу се применити додатне накнаде. Накнаде су подложне променама

Uvod

Мисија примењене науке и технологије Пх.Д. програм је да припреми студенте за научне и технолошке каријере високог нивоа у индустрији, истраживању и влади. Дипломци ће бити у стању да осмисле, развију и спроводе оригинална истраживања која примењују физичке, математичке и технолошке методе како би пружили решења за широк спектар нових локалних, националних и глобалних проблема у вези са науком о атмосфери, животној средини и енергији; Апплиед Пхисицс; Биосциенце; Апплиед Цхемистри; Наука о подацима и аналитика; Примењена инжењерска технологија; Информациона технологија; Тецхнологи Манагемент; Геоматика; и СТЕМ образовање.

Тхе Апплиед Сциенце & Тецхнологи (АСТ) Пх.Д. програм нуди концентрације у бионауци, примењеној хемији, примењеној физици, науци о подацима и аналитици, информационим технологијама, менаџменту технологије, СТЕМ образовању и науци о атмосфери, животној средини и енергији. Током протеклих пет година, задржао је упис од 50-65 студената и има 77 студената за јесен 2020., што га чини највећим СТЕМ доктором наука. Програм у кампусу. Све у свему, 33% истраживачких саветника факултета су жене, а 20% су Афроамериканци. Такође имајте на уму: (1) број студената у држави и ван државе је скоро исти, (2) 45% студената је пријављено да су жене, (3) 40% студената је пријављено да бити УРМ, и (4) 42% студената наводи да су међународни. Просечан број публикација по дипломцу годину дана након дипломирања је 3,5 заједно са 5,7 презентација по дипломцу. Студенти АСТ-а добили су награду за најбољу дисертацију Универзитета А&Т три од последњих шест година.

Prijem

Nastavni plan i program

Ishod programa

Program Školarina

O školi

Pitanja