Keystone logo
Royal Roads University Доктор пословне администрације
Royal Roads University

Доктор пословне администрације

Victoria, Канада

4 Years

Engleski

Fleksibilno vreme

07 Oct 2024

07 Jan 2025

CAD 89.464 *

Blended

* Трошкови школарине су за цео програм и за домаће и за стране студенте.

Uvod

Доктор пословне администрације (ДБА) на Royal Roads University је докторска диплома оријентисана на истраживање дизајнирана првенствено за запослене професионалце који теже да остваре утицај у својим областима праксе, индустријама или заједницама.

Јединствен за Британску Колумбију и Канаду, наш хибридни програм интегрише снагу професионалног доктората са истраживачким нагласком и строгошћу традиционалног доктора наука, припремајући вас за каријерне путеве унутар и изван академских кругова. Испоручен у комбинованом формату који се састоји од кратких интензивних боравака и учења на даљину заснованог на кохорти, дизајн ДБА програма вам омогућава да стекнете докторску диплому без одлагања каријере.

ДБА програм је дизајниран да одговори на променљиви пејзаж докторског образовања који карактерише фокусираније истраживање засновано на пракси. Укључићете се у своју страст, ухватити се у коштац са важним проблемом из стварног живота и стећи знање и самопоуздање да водите у организацији, индустрији или заједници.

Nastavni plan i program

Prijem

Ishod programa

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

O školi

Pitanja