Keystone logo
Salem University Doktor poslovne administracije (DBA)
Salem University

Doktor poslovne administracije (DBA)

Salem, Сједињене Америчке Државе

2 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Učenje na daljinu, Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Svet biznisa može biti neverovatno konkurentan, a mnogi uspešni rukovodioci i profesionalci na visokom nivou traže način da se razlikuju i šta mogu da donesu na sto za organizaciju. Doktor poslovne administracije (DBA) stepen programa naSalem University gradi off znanja i nastavnog plana i programa MBA programa da vam dati dublje razumevanje teorije, istraživanja, trenutne prakse, i profesionalni standardi. Koristeći kombinaciju analitičkih, praktičnih i istraživačkih pristupa obrazovanju, studenti našeg DBA programa orijentisanog na praksu otkrivaju kako objektivno analizirati kvantitativne ili kvalitativne podatke, proceniti ih bez pristrasnosti i predstaviti nalaze širokom spektru zainteresovanih strana na relevantne, razumljive načine. Takođe ohrabrujemo studente da kroz publikacije i prezentacije dodaju aktuelnom disciplinskom telu znanja.

Program DBA stepena u Salemu podeljen je u tri faze: Faza 1, koja uključuje i osnovne i specijalizovane kurseve, kao i učešće u prvom rezidenciji i sveobuhvatnom ispitu; Faza 2, koja se sastoji od razvoja i odbrane predloga studentske disertacije; i Faza 3, koja uključuje istraživanje, pisanje i odbranu pune disertacije.

Salem UniversityDoktor poslovne administracije programa je u skladu sa smernicama koje je postavio Savet za akreditaciju poslovnih škola i programa (ABCSP), sa nastavnim planom i programom koji uključuje pokrivanje globalnih pitanja; uticaj političkih, socijalnih, pravnih, ekoloških i tehnoloških pitanja; uticaj demografske raznolikosti na organizacije; i istorija i osnova teorije i prakse upravljanja. Svi ovi elementi osiguravaju da diplomci budu dobro pripremljeni da budu efikasni lideri u modernom svetu vođenom tehnologijom.

Zašto Salem University

Kao i naš MBA programa,Salem University Doktor Business Administration program je dostupan u potpunosti na mreži, kombinujući našu dugu istoriju u oblasti visokog obrazovanja sa fleksibilnošću i lakoćom pristupa obrazovanja na daljinu. To znači da možete nastaviti svoj DBA stepen gde god i kad god je potrebno, bez potrebe da napustite posao sa punim radnim vremenom ili iskoristi svoj trenutni život i odgovornosti. Takođe isporučujemo naše online programe u jedinstvenom formatu od jednog kursa mesečno koji omogućava studentima da mere svoj napredak i fokusiraju se na jedan odeljak istovremeno, gradeći svoje znanje dok idu. Podnosioci zahteva za DBA mogu da podnesu portfelj za prethodnu procenu učenja na osnovu relevantnog profesionalnog iskustva u ukupnom iznosu od najmanje pet godina za ukupno devet kredita. Ovo uključuje iskustvo na rukovodećim pozicijama sa vojskom, mornaricom, marinskim korpusom, vazduhoplovstvom, obalskom stražom ili naručenim korpusom Službe za javno zdravstvo ili Nacionalnom okeanskom i atmosferskom upravom.

Prijem

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Доктор пословне администрације
    • Victoria, Канада
  • Doktor poslovne administracije (DBA)
    • Singapore, Сингапур
  • Doctor of Business Administration (DBA)
    • Ajman, Уједињени Арапски Емирати