Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Uvod

SIT Graduate Institute nudi međunarodno fokusirane magistarske studije, sertifikate i programe profesionalnog usavršavanja u oblastima transformacije konflikta, međunarodnog obrazovanja, održivog razvoja i TESOL-a. Od 1964. godineSIT priprema profesionalce da budu uspešni u interkulturalnim i međunarodnim sredinama.

Magistarski programi i sertifikati u različitim oblastima sadržaja i formatima

SIT Graduate Institute priprema studente iz celog sveta da budu efikasni lideri, profesionalci i građani. SITdiplomirani i profesionalni programi usavršavanja ukorenjeni su u modelu iskustvenog obrazovanja, gde se učenje odvija na nekus teorije i prakse. Studenti su obučeni da postanu visoko kvalifikovani praktičari koji imaju komandno znanje o teorijskoj osnovi svoje profesije; iskustvo u oblasti; i svest o sopstvenim sposobnostima, vrednostima i etici.

Studenti mogu birati između različitih programa MA, sertifikata i profesionalnog usavršavanja u oblastima u rasponu od međunarodnog obrazovanja do održivog razvoja do transformacije konflikta do nastave jezika.

SITje akreditovan od strane Nove Engleske komisije za visoko obrazovanje (NECHE) preko svoje Komisije za institucije visokog obrazovanja. Upiti u vezi sa statusom akreditacije treba uputiti administrativnom osoblju institucije.

Pojedinci takođe mogu kontaktirati:
Komisija za institucije visokog obrazovanja
Nova Engleska komisija za visoko obrazovanje
209 Burlington Road | Bedford, MA 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT odobreno je da učestvuje u Nacionalnom savetu za sporazume o reciprocitetu državnih odobrenja.

Prijem

SIT Graduate Institute članovi osoblja za prijem rade jedan na jedan sa svakim podnosiocem zahteva. Zalažemo se da vam pomažemo tokom celog procesa, od početnog upita do upisa programa.

Naši hibridni programi sa skraćenim radnim vremenom počinju leti, a naši globalni stepeni sa punim radnim vremenom počinju na jesen. Molimo vas da proverite veb stranicu programa koji vas zanima za tačne datume programa. Takođe možete kontaktirati Prijem sa bilo kojim pitanjima naSITprijema@ .edu.

Stipendije i finansiranje

Svi prihvaćeni studenti sa demonstriranim kvalifikacijama automatski će se razmatrati za dostupne nagrade. Nije potrebna dodatna aplikacija.

Program žute trake za američke veterane

SIT Graduate Institute ponosno učestvuje u programu Žute trake , omogućavajući američkim veteranima i njihovim izdržavanim članovima da zarade diplomu.

Merit stipendije

Nagrade zasnovane na snazi vaše aplikacije vašeg SIT Graduate Institute programa.

Školarina Popusti

Alumni Advantage, je $10,000 nagrada za alumni Eksperiment u međunarodnom životu, SIT Studija u inostranstvu ili International Honors programa, kako bi se omogućilo alumni da nastave svoj put učenja u SIT i većoj Vorld Learning zajednici.

NagradaSIT Partneri odaje počast našim odnosima sa partnerima. Ova nagrada od 10,000 USD dostupna je trenutnim zaposlenima partnera SIT Graduate Institute i slanje škola na SIT studij u inostranstvo. SIT ima skoro 300 partnera širom sveta. Da biste videli da li ispunjavate uslove za stipendiju SIT partnera, pošaljite upit ovde.

Vermonter, je $8,000 nagrada za kandidate koji žive u Vermontu, gde SITje kampus je zasnovan od ranih 1960-ih, kada je osnovan kao centar za obuku za mir korpusa. Kao ponosni član Vermontske zajednice, posvećen SIT je jačanju radne snage u Vermontu, unapređenju liderskih veština u državi i pružanju globalnih mogućnosti za Vermontere.

Nagrada Severni komšije nastoji da proširi SITglobalne mogućnosti za državne stanovnike susednog istorijskog kampusa u SITVermontu. Ova nagrada od 5,000 dolara namenjena je kandidatima koji borave u Novoj Engleskoj izvan Vermonta, koja uključuje Connecticut, Maine, Massachusetts, Nev Hampshire i Rhode Island, kao i država Nev Iork, i fokusirana je na podršku globalno orijentisanim građanima u ovim državama.

Dodatne informacije

Školarina popusti se ne primenjuju za SITdoktorat u globalnom obrazovanju (EDD).

Pravo na jedan od većih popusta školarine može ograničiti pristup dodatnim stipendijama zasnovanim na zaslugama. Za dodatna pitanja u vezi sa finansijskom pomoći, obratite se SITfinaid@.edu.

Lokacije

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Исланд

    • Zanzibar

     Zanzibar, Танзанија

     • Quito

      Quito, Еквадор

      • Lilongwe

       Lilongwe, Малави

       • Kampala

        Kampala, Уганда

        • Durban

         Durban, Јужноафричка Република

         • Geneva

          Geneva, Швајцарска

          • Amman

           Amman, Јордан

           • New Delhi

            New Delhi, Индија

            • Milimani East

             Milimani East, Кенија

             • Kisumu

              Kisumu, Кенија

              • Santiago

               Santiago, Чиле

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Вијетнам

                Pitanja