Keystone logo
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Uvod

SMU Moodi School of Graduate and Advanced Studies je ponosan da ponudi doktorske i magistarske studije u širokom spektru oblasti preko četiri različita koledža i škola: Dedman College of Humanističke nauke, Lile School of Engineering, Meadovs School of the Arts, i Simmons School of Education and Human Development. Ovi programi pomažu studentima da nastave svoje strasti i daju značajan doprinos i akademskoj zajednici i industriji.

  • 32 doktorske diplome
  • 120+ Masters stepeni
  • 47 Potpuno finansirani doktorski stipendisti

Razmišljate o studiranju na SMU? Dobrodošli!

Southern Methodist Universiti je privatna, istraživački vođena institucija fokusirana na pružanje inovativnih, interdisciplinarnih i uticajnih studija. Smešten u međunarodnom gradu Dalasu, TKS, naši diplomirani studenti žive i uče na jednoj od 10 najboljih poslovnih lokacija u SAD-u prema časopisu Fortune.

Moodi School of Graduate and Advanced Studies, u partnerstvu sa pet SMU koledžima i školama, nudi 32 doktorske studije i preko 120 magistarskih stepeni pored nekoliko stručnih stepeni. Ovi programi pomažu našim studentima da nastave svoje strasti i daju značajan doprinos u svojim akademskim oblastima i šire.

Različitost u SMU

Južna Methodist Univerzitet je posvećen negovanju inkluzivno, poštovanja, i intelektualno izazovno okruženje za sve naše diplomskih studenata.

Verujemo da podržavajuća zajednica koja prihvata pojedinačna gledišta i pozadine dovodi do rigoroznijeg akademskog okruženja i ispunjenijeg iskustva za sve.

Lokacije

  • 6425 Boaz Lane, , Dallas

Pitanja