Keystone logo
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies Doktorski nauka iz geologije
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Doktorski nauka iz geologije

Dallas, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Na kampusu

* naši doktorski programi su u potpunosti finansirani, što uključuje pokriće školarine i zdravstveno osiguranje

Uvod

Roi M Huffington Department of Earth Sciences u Dedman koledžu na SMU ima međunarodno istaknuti fakultet aktivan u oba polja i laboratorija baziranih studija. Njima se pridružuje dinamična grupa diplomiranih studenata i postdoktorskih stipendista koji imaju koristi kako od odličnih laboratorijskih i računarskih objekata Odeljenja, kao i od individualne pažnje moguće u privatnom univerzitetu sa niskim odnosom student-fakultet.

Naša lokacija u Dalasu nudi sve kulturne prednosti velike metropole po mnogo nižim troškovima života i sa manje zagušenja nego u većini gradova uporedive veličine. Blaga klima grada omogućava aktivnosti na otvorenom tokom cele godine.

Earth Sciences je bio jedan od prvih Ph.D. dodeljivanje odeljenja Univerziteta. SMU dodeljuje diplomirane diplome iz geologije, geofizike i primenjene geofizike.

Doktorski program iz geologije ili geofizike

Doktorat je zahtevao najmanje dve akademske godine boravka kao diplomirani student na kampusu ili u istraživačkom objektu odobrenom od strane Odeljenja fakulteta; zadovoljavajuća odbrana dva originalna istraživačka propozicija; i priprema i javna odbrana disertacije koja je značajan originalni doprinos unapređenju nauke. Savetodavni odbor može zahtevati poznavanje stranog jezika.

Prijem

O školi

Pitanja