Keystone logo
Tulane University Interdisciplinarni doktorski program u studijama starenja
Tulane University

Interdisciplinarni doktorski program u studijama starenja

New Orleans, Сједињене Америчке Државе

5 Years

Engleski

Redovne studije

15 Mar 2024

19 Aug 2024

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Zašto odabrati Tulane Interdiciplinarni doktorat u studijama starenja?

1 ️ · Sveobuhvatni pristup: Naš program se ističe nudeći sveobuhvatan pristup koji integriše i biomedicinske i psihosocijalne aspekte istraživanja starenja. Sa stručnosti fakulteta obuhvata više disciplina, uključujući biomedicinskih nauka i društvenih nauka, studenti steknu dobro zaokružen razumevanje starenja, obuhvata biološki, psihološki, i socijalne dimenzije. Ova interdisciplinarna fondacija opremi studente da se pozabave složenim izazovima starenja iz holističke perspektive.

2 ️ · Vrhunske mogućnosti istraživanja: U Tulane University, posvećeni smo pomeranju granica starenja istraživanja. Kao student u našem programu, imaćete pristup najsavremenijim istraživačkim mogućnostima koje se upuštaju u biomedicinske i psihosocijalne aspekte starenja. Radite zajedno sa vodećim istraživačima koji su na čelu svojih oblasti, doprinoseći revolucionarnom napretku koji oblikuju naše razumevanje starenja i njegovog uticaja na pojedince i društvo.

3 ️ · Fleksibilnost za prilagođavanje vašeg putovanja: Prepoznajemo da studenti imaju različita interesovanja i ciljeve karijere u oblasti studija starenja. Naš program nudi fleksibilnost prilagođavanja vašeg akademskog putovanja prema vašim specifičnim interesima, bilo da leže u biomedicinskim ili psihosocijalnim aspektima. Izaberite iz niza izbornih predmeta i istraživačkih mogućnosti koje se usklađuju sa vašom strašću i stručnošću, omogućavajući vam da razvijete specijalizovana znanja i veštine u odabranoj oblasti.

4 ️ · Podržavajuća i saradnička zajednica: U Tulaneu podstičemo podršku i zajedničku zajednicu koja podstiče intelektualni rast i lični razvoj. Uključe u interdisciplinarnim diskusijama, sarađuju sa istomišljenicima, i formiraju doživotno veze sa kolegama studentima, fakultet, i alumni. Naša usko povezana zajednica stvara obogaćujuće i inspirativno okruženje za učenje i profesionalno umrežavanje.

5 ️ · Karijera Mogućnosti i Impactful Ishod:Slijedeći doktorat u Starenje studije u Tulane, vi se pozicionirati za širok spektar uzbudljivih mogućnosti karijere. Sa starenjem stanovništva raste globalno, postoji sve veća potražnja za profesionalcima koji mogu da se bave složenim izazovima povezanim sa starenjem. Naš program vas opremi znanjem, veštinama i istraživačkom stručnošću kako biste pozitivno uticali na živote starijih odraslih i doprineli oblikovanju politika i praksi koje poboljšavaju njihovo blagostanje.

6 ️ · Tulaneov prestiž i ugled: Tulane University je prestižna institucija sa jakom reputacijom akademske izvrsnosti i interdisciplinarnog istraživanja. Pridruživanjem našem programu postajete deo ugledne zajednice koja ceni rigorozno istraživanje, kritičko razmišljanje i inovacije. Doktorat iz Tulane nosi težinu i otvara vrata mnoštvu mogućnosti u akademskoj zajednici, istraživanju, zdravstvu, politici i šire, omogućavajući vam da iskoristite svoju stručnost i u biomedicinskim i psihosocijalnim aspektima starenja.

Ne propustite priliku da budete deo programa koji obuhvata dvostruke biomedicinske i psihosocijalne aspekte studija starenja. Prijavite se na Tulane Interdisciplinarni doktorat u starenje studija programa danas i krenite na nagrađivanje putovanje koje integriše najsavremenije istraživanje, interdisciplinarnu saradnju i uticajne doprinose oblasti starenja istraživanja!

Prijem

Program Školarina

O školi

Pitanja