Keystone logo
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs Доктор грађевинарства
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Доктор грађевинарства

Storrs, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

18 Dec 2024

Jan 2025

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Докторски студиј пружа највиши ниво формалне припреме пре ступања у инжењерску професију. Она је и конкурентна и изазовна и нуди посебне могућности за учење, истраживање и примену. Заједно са својим професорима и менторима, докторанди чине праву заједницу научника. Ученички саветодавни одбор, који је одговоран за надгледање коначног постигнућа ученика, саставни је део такве заједнице.

Докторски студиј се обично завршава за три до пет година, у зависности од индивидуалних околности. Поред општих захтева за постдипломске школе како су наведени у каталогу постдипломских школа, сваки студент мора да испуни минималне захтеве програма, као и да заврши и успешно одбрани дисертацију.

Можете стећи докторат из грађевинарства са концентрацијом у примењеној механици, грађевинском инжењерству или саобраћају и урбаном инжењерству.

Примењена механика

Студенти који похађају докторске студије у грађевинарству са концентрацијом у примењеној механици повећаће своје знање кроз дубинско истраживање заједно са факултетом. Група за конструкцијско инжењерство и примењену механику (СТАМ) обавља мултидисциплинарна истраживања у областима конструкцијског инжењерства, напредног пројектовања и структурних вибрација. Факултет има стручност како у грађевинарству, укључујући пројектовање зграда, мостова и других конструкција, тако иу примењеној механици, која чини основу свих анализа и пројектовања конструкција. Области истраживања факултета обухватају рачунарски лом, механику оштећења и теоријску механику конструкција.

Структурни инжењеринг

Студенти који похађају докторске студије у грађевинарству са концентрацијом у грађевинарству ће повећати ширину и дубину свог разумевања предмета кроз дубинско истраживање и напредне курсеве из бетонских или челичних конструкција. Студенти ће имати користи од приступа нашој Лабораторији за конструкције, високорегалном објекту чији кран, актуатор и сто за тресење пружају капацитет за спровођење експеримената у пуном обиму на структурним компонентама. Факултет поседује стручност у областима укључујући пројектовање отпорног на више опасности, праћење здравља конструкција, паметне структуре и технике симулације конструкција.

Саобраћај и урбанизам

Образовне и истраживачке активности у области саобраћаја и урбаног инжењерства фокусирају се на планирање, пројектовање и рад транспортних система. Истраживачки интереси факултета обухватају различите области експертизе, укључујући безбедност у саобраћају, предвиђање судара на аутопуту, географске информације, одрживи транспорт, урбани дизајн и регионално планирање. Лабораторија за транспортне системе се тренутно користи за предавања постдипломских курсева, простора за сарадњу са старијим дизајнерима, истраживачке активности и партнерство са академским и индустријским партнерима. Група за истраживање транспорта ради у сарадњи са Институтом за транспорт Конектиката.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja