Keystone logo
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs Докторат из инжењерства заштите животне средине
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Докторат из инжењерства заштите животне средине

Storrs, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

18 Dec 2024

Jan 2025

Request tuition fees

Na kampusu

Uvod

Наша мисија је да обезбедимо најсавременије и мултидисциплинарно окружење за учење на додипломском и постдипломском нивоу. Нудимо разне дипломе, укључујући БС, Минор, МС, М.Енг. и Пх.Д. степена, и спроводимо врхунска истраживања у три кључне области:

  • Загађење ваздуха и атмосферски процеси;
  • Судбина загађивача и опоравак ресурса и
  • Хидрогеознаке и управљање водним ресурсима.

Истражите нашу веб страницу да бисте добили више информација о путевима каријере и могућностима за инжењере заштите животне средине, нашем наставном плану и програму, члановима факултета и истраживачким пројектима. Наш факултет је посвећен вашем академском и професионалном успеху. Нудимо изазовне и ригорозне курсеве; узбудљиве и релевантне могућности истраживања; и индивидуализовано менторство и вођење.

Акредитација

БС степен инжењерства животне средине на УЦонн је акредитован од стране Комисије за инжењерску акредитацију компаније АБЕТ, хттп://ввв.абет.орг.

Акредитација је процес који осигурава да вас диплома инжењера заштите животне средине коју стекнете у УЦонн-у припрема за циљеве ваше каријере, укључујући запошљавање као инжењер након дипломирања и на крају добијање лиценце за професионалног инжењера (ПЕ).

Образовни циљеви програма описују шта се од дипломаца очекује да постигну у року од неколико година након дипломирања.

Образовни циљеви додипломског програма Инжењерство животне средине су да нашим алумни/ае пренесу знања и вештине потребне за:

  • активно доприноси пракси и професији инжењера, укључујући менаџмент и администрацију, у јавном, приватном или академском сектору у техничкој области инжењерства животне средине;
  • следити пут ка лидерству у професији који може укључивати лиценцирање професионалних инжењера, процену утицаја људских активности на животну средину, пројектовање и конструисање решења за минимизирање и ублажавање таквих утицаја, и бригу о природном окружењу као нашем систему за одржавање живота; и
  • практикују доживотно учење кроз постдипломско и професионално образовање.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja