Keystone logo
Universidad Pontificia Comillas DBA u menadžmentu i tehnologiji
Universidad Pontificia Comillas

DBA u menadžmentu i tehnologiji

Madrid, Шпанија

3 Years

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 52.000 *

Na kampusu

* prva godina; 10% popusta na prve dve godine školarine za alumni, CFA i članove CGRE

Uvod

Šta je DBA u menadžmentu i tehnologiji?

DBA u menadžmentu i tehnologiji je izvršni doktorski program za starije profesionalce sa intelektualnom radoznalošću koji žele da naprave razliku.

DBA u menadžmentu i tehnologiji je izvršni doktorski program za profesionalce sa bogatim iskustvom. Program je dizajniran za one koji žele da naprave razliku u svojim organizacijama i širim zajednicama iskorištavanjem potencijala disruptivnih tehnologija.

Naš cilj je da razvijemo novu vrstu „naučnog praktičara“ koji može primeniti najsavremenija istraživanja na trenutne menadžerske probleme koji zahtevaju visok nivo razumevanja novih tehnologija i njihovog potencijala.

Pored toga, ova izvršna doktorska diploma pružiće profesionalcima visokog kalibra izvanredne mogućnosti umrežavanja i šansu da učestvuju u zajednici učenja i inovacija koja doprinosi razvoju najboljih praksi u industriji, oblikovanju javne politike koja poboljšava dobrobit i usmeravanju tehnoloških poremećaja u snagu za dobro u društvu.

Program se predaje u saradnji između Comillas ICADE(Ekonomski fakultet i Poslovna administracija i Pravni fakultet) i Comillas ICAI (School of Engineering). Ovaj strateški savez, zajedno sa humanističkom tradicijom Papinskog univerziteta Comillas, ključan je za sveobuhvatno rešavanje izazova i novih poslovnih prilika koje nudi tehnologija.

DBA je trogodišnji izvršni doktorski program koji kombinuje napredne kurseve, ponuđen u formatu prilagođenom rukovodstvu tokom prve polovine programa, zajedno sa istraživanjem i inovacijama tokom druge polovine. Diplomirani studenti ovog programa zaradiće, nakon što uspešno odbrane svoju disertaciju, diplomu doktora poslovne administracije Comillas Papinskog univerziteta (DBA).

Saradnja sa MIT Sloan

MIT Sloan School of Management i Universidad Pontificia Comillas potpisali su Memorandum o sporazumu za saradnju u oblasti diplomskog obrazovanja. Naši studenti DBA iz menadžmenta i tehnologije pohađaće kurs na MIT Sloan na temu Disruptive Business Models. Uvereni smo da će ova vrsta aktivnosti najaviti početak dugog i plodnog odnosa između naših institucija.

Ono što nas čini drugačijim

189559_Screenshot2023-01-19AT2.36.43pm.png

Idealni studenti

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Izjave studenata

O školi

Pitanja