Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Uvod

Ми смо 10 најбољих британских правних факултета* на водећем светском универзитету**. Наш богати портфолио постдипломских диплома обликован је и испоручен од стране глобално познатих академика који комбинују наставу и истраживачку изврсност тако да дипломирате са вештинама и знањем потребним да бисте остварили престижну каријеру у оквиру закона и шире. (*Комплетан универзитетски водич 2024. / ** 60 најбољих КС светских универзитетских рангирања 2023.)

Наше постдипломске дипломе

Учите од водећих светских академика како бисте и сами постали стручњак

Наш интелектуално захтеван наставни план и програм заснован на истраживању изводе академци који су лидери у својим областима. Као универзитет Русселл Гроуп и 3 најбоља универзитета у Великој Британији за изврсност у правним истраживањима (ТХЕ анализа РЕФ 2021), наши академици воде пут у различитим областима правних истраживања. Управо ова комбинација наставне и истраживачке изврсности чини да наши дипломци стоје на путу да обликују и информишу политику и законе широм света иу многим секторима.

Изаберите из разноврсног спектра ЛЛМ

Знање и стручност наших академаца информише наш препознатљив и узбудљив низ ЛЛМ програма са програмима укључујући ЛЛМ право и иновације, ЛЛМ међународно право, ЛЛМ Банкарство и финансије, ЛЛМ Здравље, право и друштво, ЛЛМ из права људских права, ЛЛМ у области животне средине, Одрживост и пословање и још много тога за избор.

Прилагодите сопствену диплому

Пионирско истраживање наших академика такође је утицало на разноврсну лепезу опционих модула који вам омогућавају да прилагодите сопствену диплому.

Узбудљиве прилике за недипломце права

Наш магистар права је убрзани постдипломски степен са вишим статусом. Овај курс за конверзију права ће вам омогућити да дипломирате за две године у односу на три са ЛЛБ – и са дубљим разумевањем права и правног образложења него што је то могуће са једногодишњим курсом. На овом курсу ћете такође имати прилику за специјалистичке студије са опционим јединицама које одражавају стручност наших академика - што га издваја у смислу помоћи да остварите највеће аспирације које имате за своју будућу каријеру.

Наш програм каријере

Стекните вештине и знања за приступ различитим каријерама

Одабир Универзитета у Бристолу значи добијање приступа богатом календару активности фокусираних на каријеру и снажну сарадњу између школе, наших бивших студената, међународних адвокатских фирми, невладиних организација и посвећеног саветника за каријеру са експертизом у ономе што је потребно за приступ различитим легални Pathways . Студирање на University of Bristol Law School значи дипломирање са вештинама, знањем и контактима како бисте испунили своје аспирације у каријери и напредовали у праву или ван њега.

Стекните практично клиничко правно искуство и могућности за рад у области људских права, правне технологије и криминологије

Кроз нашу про боно правну службу коју воде студенти, Правну клинику за људска права и иницијативе које се баве кривичним правом и правосудним системом, као што су Правна клиника за слободу и Оснаживање невиних (иницијатива коју је покренуо оснивач глобално познатог Невиност Пројекат), можете стећи признато, стварно искуство закона које ће послодавци у широком спектру сектора ценити. Даље могућности укључују шеме менторства, људска права и легалне технолошке пласмане и још много тога.

Наши објекти

Живите и учите у сјајним објектима, узбудљивом граду у Великој Британији и једном од највећих правних центара ван Лондона

Објекти Правног факултета пружају најбољи спој традиције и иновација. Већи део наставе је смештен у култној Вилс Меморијалној згради у срцу Бристола, са готичком кулом, Великом салом и библиотеком - и прозорима урамљеним гаргојлима његових сала за предавања. Преко пута на Беркли скверу налази се још једна историјска зграда, у којој се налазе модерни истраживачки апартмани, собе за семинаре и туторе, као и најсавременији Моот Цоурт где такође можете тестирати своје вештине дебатовања и преговарања. Сам Бристол је живахан, културно разнолик град, довољно мали да се осећа топло и пријатељски, али довољно велик да пружи изванредне ваннаставне могућности, укључујући мноштво клубова, спортских активности и заједница и волонтерских група.

Зашто Бристол?

Директор школе Увод у Правни факултет

Lokacije

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Pitanja