Keystone logo
University of South Florida Докторат пословне администрације
University of South Florida

Докторат пословне администрације

Tampa, Сједињене Америчке Државе

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 2.500 / per year *

Na kampusu

* Школарину покривају помоћници, 2,500 долара годишње од стране ученика.

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Преглед

Докторски програм који нуди Мума Цоллеге оф Бусинесс је 90 сати рада и својим дипломцима обезбеђује припрему за каријере као професори колеџа и универзитета и као истраживачко особље у индустрији и влади. Интелектуални раст студената се подстиче кроз блиску сарадњу са факултетом на семинарима, истраживачким пројектима и другим задацима који развијају истраживачке и наставничке вештине. Курикулум нуди ширину разумевања интегралних компоненти пословне администрације, као и специјализацију дубинске терене која је довољна да студенту омогући значајан допринос дисциплини. Флексибилност у наставном плану и програму омогућава сваком ученику да надогради своје снаге и да прими студенте различитих нивоа припреме у различитим областима. Концентрације се нуде у следећим областима: рачуноводство, финансије, информациони системи и маркетинг. Подручја за студије подршке се нуде у овим областима иу подручјима изван Колеџа. Међутим, степен који је додијељен је доктор филозофије у бизнису са специјализацијом у једној од названих подручја концентрације.

Област Тампа Баи

Тампа Баи је цветајућа метропола. Отприлике једна од четири фирме за пословне и информативне услуге на Флориди имају присуство у Тампа Баиу. Ово јединствено позиционира University of South Florida Мума Цоллеге оф Бусинесс у зони зрела за пословно ангажовање.

Као урбано срце Флорида обалног залива, нема недостатка рекреације и културних атракција, укључујући спортске објекте, дворане за извођење, музеји, позоришта, зоолошки вртови и простори за забаву, забавни паркови, локације за куповину и ресторани. ввв.виситтампабаи.цом

Бити централно смјештен у сунчевом стању, Тампа је сунчано готово током целе године. Изузетак од тога би били наши редовни, краткотрајни поподневни тушеви током летњих месеци (од јуна до септембра). Просјечна годишња висока температура је 81 степен, а просјечна годишња ниска температура је 65 степени. хттп://ввв.усцлиматедата.цом/цлимате/тампа/флорида/унитед-статес/усфл0481

Цампус живот

Постоји јединствена и непогрешива енергија која карактерише студентски живот у УСФ-у. Само шетањем у кампус, наши садашњи и будући ученици добијају то осећање у кући. У кампусу се шире могућности да се укључе, упознају нове пријатеље, открију своје страсти и направите разлику.

Ресурси колеџа

Ласхер центар за финансијска тржишта је простор од 1.100 квадратних метара опремљен са Блоомберг терминалом, берзанским таблицама и слично, како би се студентима помогло да анализирају податке о финансијском тржишту у реалном времену. Нарочито докторски студенти ће пронаћи ресурсе корисне за истраживање акција, обвезница и инвестиција.

Центар за управљање ланцем снабдевања и одрживост запошљава међународно признати факултет који предаје студентима и корпоративним клијентима предавања о управљању ланцима снабдевања, обрнутој логистици и одрживости. Истраживање је оријентисано ка креативним решењима за стварне проблеме у ланцу снабдевања. Курикулум и обука имају за циљ повећање броја ланаца ланца снабдевања и логистике.

ИСДС Працтице Центер омогућава студентима да стичу искуства у реалним пројектима спонзорисаних од стране индустријских партнера. Ове пројекте надгледа најмање један ментор факултета и најмање један представник спонзора индустрије пројекта. Студенти стичу драгоцено искуство и менторство од стране факултета и ментора. Као резултат, они постају конкурентнији на тржишту рада. Факултет има користи својом примјеном на проблеме из стварног свијета, који им помажу у одржавању валуте у својој области. Осим тога, они не само да могу довести индустријске проблеме и њихова технолошка рјешења у учионицу, већ могу интегрирати ова питања у своје истраживање. Партнери у индустрији имају користи од тога да имају приступ најбољим студентима који могу створити рјешења за њихова питања и могу се упустити у стручност ИСДС факултета.

Рачуноводски круг је организован 1990. године како би помогао Школи рачуноводства Линн Пиппенгер да постигне своје циљеве. Рачуноводски круг представља партнерство између факултета, студената, алумни и пријатеља школе. Мисија рачуноводственог круга је да унапреди студентски професионални развој и промовише успјех студената и факултета кроз могућности које укључују пословну заједницу у Тампа Баиу.

Рачуноводствени саветодавни савет каналише комуникације између факултета Школе рачуноводства и професионалне заједнице у којој школа служи. Чланови Саветодавног већа имају широко знање и искуство у рачуноводственој професији и снажан интерес за подршку и промоцију УСФ Линн Пиппенгер школе рачуноводства и његовог доктора. програм.

Центар за аналитику и креативност представља суштину јасног идентитета колеџа. Подстиче климу иновација и аналитике у школској управи, учионицама и истраживању. Ово укључује промовисање најсавременијих истраживања за рјешавање пословних и организационих изазова, укључујући истраживање аналитике и креативности.

Центар за пословну комуникацију, који су подједнако позвани на БизЦомм центар од стране студената и факултета, помаже ученицима да ојачају своје вештине комуникације са бесплатним радионицама и услугама оне-он-оне. Особље Бизцом-а помаже ученицима академске радове, презентацијске вештине и етикете у професионалној комуникацији.

Uslovi za prijem u program

Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

 • Doktor poslovne administracije (DBA) u strateškom upravljanju
  • San Diego, Сједињене Америчке Државе
 • PhD (Agricultural Economics)
  • Pretoria, Јужноафричка Република
 • Доктор филозофије (ПхДД) међународних послова
  • London, Уједињено Краљевство
  • Bologna, Италија