Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Uvod

Westlake University јe nova vrsta visokokvalitetnog univerziteta oriјentisanog na istrazhivanje sa sedishtem u istoriјskom kineskom gradu hangdžou - zadivljuјuћem gradu poznatom shirom Aziјe po svoјoј dugoј istoriјi, bogatoј kulturi, likovnoј umetnosti i prelepom peјzazhu. Nash univerzitet su osnovali istaknuti, svetski ugledni nauchnitsi i nauchnitsi. Brzo postaјemo vodeћi univerzitet za nauku, inzhenjerstvo i inovatsiјe. U Vestlake-u, naglashavamo akademsku slobodu, istrazhivachku izvrsnost, interdistsiplinarni angazhman i meђunarodnu saradnju. Posveћeni smo izgradnji istinski meђunarodnog univerziteta svetske klase, oriјentisanog na istrazhivanje.

Nastava na Westlake University se izvodi na engleskom јeziku. Trenutno nudimo Ph.D. programa iz biologiјe, hemiјe i elektronske nauke i tehnologiјe i zaјednichki doktorat. program fizike na Univerzitetu Fudan. Nashi dodiplomski programi iz bioloshkih nauka, hemiјe, fizike, elektronskog i informatsionog inzhenjerstva i nauke o materiјalima i inzhenjerstva nude iste resurse i akademsku slobodu kao nashi postdiplomski programi i omoguћavaјu studentima da rade zaјedno u vodeћim natsionalnim laboratoriјama zaјedno sa diplomiranim studentima i svetskom klasom. savetnitsi fakulteta.

Pored toga, veruјemo da visoko obrazovanje bude pristupachno za svakog studenta Westlake University . Nudimo razne stipendiјe, grantove i moguћnosti zaposhljavanja na kampusu svim diplomiranim i dodiplomskim studentima.

Idite u inostranstvo, idite u inostranstvo

Go International

Tsilj Westlake University јe da regrutuјe 50% domaћih i 50% meђunarodnih studenata na sve dodiplomske programe kako bi se stvorilo zaista meђunarodno okruzhenje za studiranje.

Nash dr. programi regrutuјu studente sa vrhunskih globalnih master programa.

Otiћi u inostranstvo

Pored vasheg meђunarodnog iskustva u Kini, svi studenti osnovnih studiјa moraјu provesti semestar na јednom od nashih 21 partnerskih univerziteta u inostranstvu. Osnovali smo programe studiranja u inostranstvu sa vodeћim univerzitetima u SAD, Velikoј Britaniјi, Kanadi, Australiјi i Izraelu, ukljuchuјuћi UTs Berkelei, Univerzitet Kornel, Univerzitet u Edinburgu, UTs San Diego, Univerzitet Monash, hebreјski univerzitet u Јerusalimu i mnoge druge.

Dr. studenti se podstichu da studiraјu u kratkorochnim programima u inostranstvu ili da predstave svoјa istrazhivanja na meђunarodnim akademskim istrazhivachkim konferentsiјama i forumima. Postoјe broјne moguћnosti finansiranja za diplomirana meђunarodna iskustva.

Karakteristike kampusa

O Westlake University

Pridružite se inspirativnim ljudima

U Westlake University, naučićete i biti mentorisani od strane našeg fakulteta svetske klase. Preko 95% naših profesora dolazi sa vrhunskih univerziteta, uključujući MIT, Caltech, UC Berkelei i Stanford. Pored toga, sva naša viša rukovodstva proučavala je i/ili držala pozicije u uglednim institucijama kao što su Princeton, Harvard, Iale, UENN, UIUC i KTH Roial Institute of Technologi (Švedska). Vi ćete raditi i sarađivati sa ovim briljantnim naučnicima i inženjerima, menjajući naš svet. Takođe ćete biti okruženi entuzijastičnim kolegama koji traže izazove u akademicima, ličnom rastu i kulturnim avanturama. U Vestlakeu ćete steći doživotne prijatelje i povezati se sa budućim liderima.

Zajednica za buduće lidere

Westlake University je intimna, podržavajuća i raznovrsna zajednica. Različite interese i uzroke predstavljaju više vrsta studentskih grupa, omogućavajući pojedincima da istražuju, stvaraju i vode na svoj način. Nadamo se da ćemo olakšati angažovanje, uzbudljivo i inspirativno studentsko životno iskustvo za sve.

Naš kampus

Naš prelepi kampus dizajnirao je renomirana nemačka firma HENN GmbH i jedan je od najodrživijih i multifunkcionalnih kampusa na svetu. Naš kampus ima 300 najsavremenijih nezavisnih laboratorija, 13 inovacionih platformi i šest zajedničkih istraživačkih objekata. Naš glavni kampus nalazi se u srcu univerzitetskog grada koji se širi, između glavnog tehnološkog čvorišta i drevnih istorijskih ruševina, plantaža čaja i svetske baštine Vestlake UNESCO-a.

  Lokacije

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Pitanja