International French University

Uvod

International French University (ИФУ) је француска високошколска школа, 100% онлине, присутна у Африци, Блиском истоку и Азији.

Лидер у приватном високом образовању, ИФУ нуди стручне курсеве за извршно образовање у областима које су међународно најтраженије (финансије и рачуноводство - дигитални маркетинг - менаџмент).

Наши програми су намењени студентима или професионалцима у континуираном образовању, од Бац + 3 до Бац + 5. Испоручујемо сертификате нивоа 7 (Бац + 5) регистроване у РНЦП (Национални именик професионалних сертификата).

Компанија је у средишту нашег подучавања и наших образовних пројеката, како би студенти постали оперативни, развили своју мрежу и на тај начин убрзали њихову интеграцију у свет рада.

Напор, стручност, надмашивање, ово су вредности које ће студенти делити интегришући наше дипломе и заједницу дипломаца ИФУ -а.

Партнерство

Члан партнер Париске Ецоле де Манагемент Гроуп (ПЕМ Гроуп), основане 2015. године, стручњак за курсеве Бац + 3 - Бац + 5 - МБА сертификата и налази се у срцу пословног округа - Ла Дефенсе у Паризу

ИФУ Екецутиве Едуцатион - 100% онлине ЕМБА & ДБА

Верујемо да свако има право на софистицирано образовно искуство без потребе да напушта своју земљу или ставља живот на чекање. Посвећени смо томе да високо образовање учинимо доступним и доступним свима користећи максимум дигиталног окружења и ресурса.

 • Одобрено од државе

Сви наши курсеви су признати од француске државе (РНЦП или Национални регистар професионалних сертификата). Могућ приступ курсевима сертификованим од престижних америчких универзитета

 • Глобална и активна мрежа

Моћи ћете проширити своју мрежу учлањењем у пословни клуб који ће вам отворити могућности у различитим дијеловима свијета

 • Персонализована подршка

Наши професори ће вас подржавати током студија и развоја ваше професионалне каријере

 • Ексклузивни наставни материјали

Висококвалитетни курсеви на нашој платформи Леарнинг Екпериенце и једногодишњи приступ америчком универзитетском часопису и свим наставним материјалима

100% на мрежи + вебинари уживо

Видео лекције доступне 24/7 + Вебинари са реномираним професионалцима у вашој области

Честа питања о онлине учењу

Да ли су онлајн курсеви у мојој временској зони?

Да, наши курсеви су 100% онлајн. Можете похађати часове било када и било где.

Када могу да започнем?

Имамо два уноса у години, један у септембру, а други у јануару.

Колико ће времена требати за дипломирање?

За Екецутиве МБА потребно је 12 месеци. Док Докторат пословне администрације (ДБА) траје између 24 и 36 месеци у зависности од вашег напретка.

ПЕМ Гроуп

International French University (ИФУ) је међународна пословна школа повезана са Гроупе Парис Ецоле де Манагемент (Гроупе ПЕМ). Основана 2015. године, група сада има 6 универзитета специјализованих за различите секторе (менаџмент у спорту, управљање некретнинама, туризам и хотелијерство, људске ресурсе и дигитални маркетинг) и поседује огромну мрежу коју чини више од 1000 компанија.

Statistika

Више од 1.500 студената из преко 30 земаља студира у срцу највећег привредног центра Европе – Ла Дефенса, Париз.

 • 6 универзитета
 • 92,3 % стопа задовољства
 • 100% у шегртовању
 • 2000 м2 површине у Ла Дефенсе
 • +800 Партнерских компанија
 • 4 виртуелна кампуса у свету
 • +300 националности
 • +1200 међународних студената

  Lokacije

  • Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

  Pitanja