International School for Advanced Studies (SISSA)

Uvod

О СИССА

Школски где обука подразумева истраживање

СИССА, Међународна школа за напредне студије, основан је 1978. године и представља научни центар изврсности у националном и међународном академском сцени. Смештен у Италији, у граду Трсту, он има 67 професора, око 130 постдокторанте, 245 докторских студија и 95 техничког административног особља. Налази се на живописном Красу висоравна, Школа је окружена 25 хектара парка, и нуди прекрасан поглед на залив Трсту.

Три главна истраживања области СИССА су Физика, Неуросциенце и Математика.

Све научни рад обавља сисса истраживача се редовно објављују у водећим међународним часописима са високим импакт фактором, а често у најпрестижнијим научним часописима као што су природе и науке. Школа је такође састављен преко 150 споразума сарадњу са водећим светским школама и истраживачким институтима.

Ниво квалитета истраживања је додатно потврђује и чињеница да у такмичарском пољу шема европских финансирања СИССА држи водећу позицију међу италијанским научним институтима у смислу истраживања донација добијених у односу на број истраживача и професора. Таква руководство треба да се види у погледу способности сисса да добије средства, како из приватног и јавног сектора, као што су СИР и Прин.

Што се тиче националног процену квалитета истраживања која укључује све универзитетима и научним институтима, СИССА добио најбоље оцене из математике и неурологије, и дошао први међу средњим одељења у области физике.

Постројења

Захваљујући свом изванредном амбијенту у нетакнутој природи у Трст крша, дивна парка око школе је дивно место за шетње и уживати у погледу на град и на Трст залива.

На сисса кампусу можете наћи неке погодности, као што је позоришни / аудиторијуму, теретану и још много тога, што ће учинити ваш боравак у школи још пријатнијим.

Сви студенти и истраживачи имају право да користе објекте који су од изузетног значаја за њихов рад. Један од тих објеката је библиотека, која даје приступ свим најважнијим научним публикацијама које покривају све области истраживања на СИССА. На кампусу, часописи су слободно доступни на мрежи у свом електронском облику.

истраживачких лабораторија

За своје истраживачке активности, експерименталне групе СИССА могу користити неколико лабораторија. неуробиологије лабораторије користимо напредне алате за физиолошке истраживања, ДНК секвенце анализатор, и молекуларне биологије инструментима. Ова област такође користи напредне рачунаре и софтвер за молекуларну моделирање, и за проучавање хибридних био-електронских уређаја. Напредна врсте софтвера за проучавање биологије-инспирисан машинске визије су у употреби. Микроскоп капацитети неуробиологију области су следећи: електронски микроскоп, два конфокалних микроскопи и бројни флуоресцентне микроскопи.

Објектима Цогнитиве Неуросциенце Лабораториес су: тест кабине за психолингвистичких експерименте са одрасле и децу користе софистицирану вештачки говор; виртуелни театар за представљање визуелних сцена за тестирање резоновања процеса код деце; високе густине изазвана потенцијални снимак да спроведе Неуроимагинг на децу и одрасле; неуропсихологија лабораторија опремљена за трансцраницал магнетном стимулацијом. Други методолошки хигхпоинтс укључују тактилне перцепције лабораторију, који испитује неуронске основу осећаја користећи матрицу 100-микроелектрода уграђен у церебралном кортексу; ова група је такође прати неуронску активност у основи перцептивних одлуке у понаша животиња.

Информационе технологије и Цомпутинг Сервицес

Огромна средства за Сциентифиц Цомпутинг доступни су на СИССА. Услуге укључују е-маил, веб хостинг, дистрибуираних система датотека, бежични и даљински приступ Интернету, програм и истраживања и рачунарство високих перформанси објеката. СИССА одржава велики број међусобно повезаних број напорног сервера који комуницирају једни са другима.

СИССА је повезан са гарр, Италије истраживачке мреже, и комуницира са главним националним и међународним супер рачунарских центара.

Lokacije

  • Scuola Internazionale Superiore di Studi Avanzati via Bonomea, 265 , 34136, Trieste

Pitanja