Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Uvod

ИСЕГ, Лисабонска школа економије и менаџмента Универзитета Лисабона (Универзитет у Лисабону) је најпрестижнији факултет за менаџмент и економију у Португалу.

ИСЕГ је акредитован од ААЦСБ-а (ААЦСБ), што је само 5% пословних школа у свету, а његове програме признају многи угледни међународни субјекти.

Академско рангирање светских универзитета (АРВУ) за 2019. годину, које годишње представља 500 најбољих универзитета широм света, Лисабонски универзитет поставља на 1. место у земљи, на 151. место у свету.

Лисабонски универзитет је највећи и водећи универзитет у Португалу, један од највећих универзитета у Европи, који сваке године прима готово 15.000 међународних студената из преко 100 земаља.

Тренутно на универзитету студира преко 50 000 студената.

Квалитет истраживања, иновација и културе универзитета привлаче све већи број међународних талената који желе да развијају пројекте на највишем нивоу помоћу истраживачких јединица и група.

Зашто бирати ИСЕГ?

ИСЕГ, Лисабонска школа економије и менаџмента Универсидаде де Лисбоа најпрестижнији је факултет за менаџмент и економију у Португалу.

Универсидаде де Лисбоа је највећи и водећи универзитет у Португалу. Шангајски ранг 2019 званично познат као "Академска рангирање светских универзитета (АРВУ)" која годишње представља 500 најбољих универзитета широм света, Лисабонски универзитет поставља 1. место на националном месту, 151. место у свету.

ИСЕГ међународни програм доктора студија за пословну администрацију (иДБА) је примењени истраживачки програм који има за циљ да припреми студенте у областима стратегије и управљања организацијама, пружајући напредне истраживачке вештине у циљу побољшања истраживачког управљања и праксе у организацијама.

Комбинује истраживачку изврсност са професионалном праксом.

Lokacije

  • Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

Pitanja