Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 8 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Šumarstvo 2023

8 Doktorske studije Programi u Šumarstvo 2023

Pregled

ПхД је такође познат као докторат на Филозофском или докторат. Међутим, то не мора да указује на то да филозофија је поље проучавања. Студенти могу зарадити докторирао на готово било коју тему. ПхД је напреднији степен него диплому или мастер. То је врхунац вишегодишњег истраживања, и указује на највиши ниво академског достигнућа. Већина студената докторских морају да заврше докторске дисертације која показује да су направили јединствене допринос на терену, обично преко оригиналном истраживању.

Шта је доктор шумарства? Овај тип степена се додељује студенту који је постао експерт у шумарству или шумском екологије. Програм може да садржи различите напредне науке курсева са посебном пажњом на ботанике, биологије и екологије. Курсеви као што су шумски генетике, оплемењивања шумских и стабла физиологије може фокусирати на физичке и генетске аспеката дрвету.Остали предмети, као што су ецоинформатицс и раст шума, очување и управљање пејзаж, и гајењу шума и екологију може истраживати конкурентним потребе шумске индустрије и очувања животне средине.

Попуњавање докторат потребно посвећеност и напоран рад, а студенти који остваре ову разлику може истичу од својих вршњака на пријава за посао и у професионалном арени. Зарада докторат из шумарства може довести до нових радних перспективе и могућности да учествују у првим редовима терена.

Студенти који су заинтересовани за докторат у шумарству треба да контактирају потенцијални универзитета директно да сазнају више о трошковима и захтевима програма. Школарина ће варирати зависно од институције.

Многи студенти који постижу докторат одлучили да остану у академике.Они могу придружити колеџе и универзитете као редовних професора и истраживача, дељења своју стручност са дипломираним студентима и како су основним и даље да унапреде знање у овој области. Други дипломци могу да нађу посао у јавним и приватним шумарским предузећима као консултанти или лидера истраживачких тимова. Неки дипломци могу да се придруже владине агенције посвећене управљању природним ресурсима.

Студенти који су страствени у вези шумарства ћете наћи много занимљивих докторских студија да одговарају њиховом интересу. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Nauka o životu
  • Poljoprivredne nauke
  • Šumarstvo
Polja studija
  • Nauka o životu (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije