Keystone logo

30 Doktorske studije Programi u Швајцарска за 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Швајцарска
Polja studija
  • Društvene nauke (1)
  • Građevinarstvo (0)Inženjerske studije (0)Jezici (0)Moda (0)Nauka o Životnoj sredini (0)Nauka o životu (0)Obrazovanje (0)Prirodne nauke (0)Program opštih studija (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Швајцарска

Швајцарска нуди првокласну образовне могућности за кандидате пурсинг докторирао. Швајцарска је дом института технологије које су светски лидери у области науке и инжењерства образовања и истраживања. Швајцарска је такође дом предивним пејзажима и иновативни окружење у коме се кандидати интелектуално стимулисана.

Постоји неколико различитих области студирања који др у Швајцарској може да понуди. Врхунски образовне и истраживачке институције атрактивни за међународне кандидата, као и кандидати из Европе. Кандидати спроводи докторске у Швајцарској се такође сматрају послодавци, тако су плаћени као што су спровођење истраживања и обављају своје степена. Кандидати раде према свом докторске у Швајцарској се очекује да заврше своја истраживања са дисертације или тезе, која обезбеђује значајан допринос њиховом пољу рада.

Размислите о др у Швајцарској као што тражите образовна институција, која ће одговарати вашим потребама. Погледајте кроз опције испод и можете пронаћи докторске у Швајцарској да сте дуго чекали!