Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 33 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Швајцарска 2023

33 Doktorske studije Programi u Швајцарска 2023

Pregled

Швајцарска нуди првокласну образовне могућности за кандидате пурсинг докторирао. Швајцарска је дом института технологије које су светски лидери у области науке и инжењерства образовања и истраживања. Швајцарска је такође дом предивним пејзажима и иновативни окружење у коме се кандидати интелектуално стимулисана.

Постоји неколико различитих области студирања који др у Швајцарској може да понуди. Врхунски образовне и истраживачке институције атрактивни за међународне кандидата, као и кандидати из Европе. Кандидати спроводи докторске у Швајцарској се такође сматрају послодавци, тако су плаћени као што су спровођење истраживања и обављају своје степена. Кандидати раде према свом докторске у Швајцарској се очекује да заврше своја истраживања са дисертације или тезе, која обезбеђује значајан допринос њиховом пољу рада.

Размислите о др у Швајцарској као што тражите образовна институција, која ће одговарати вашим потребама. Погледајте кроз опције испод и можете пронаћи докторске у Швајцарској да сте дуго чекали!

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Швајцарска
Polja studija
  • Društvene nauke
  • Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije