Keystone logo

0 Fleksibilno vreme Doktorske studije Programi u Prirodne nauke Nauka o kosmosu Astrofizika u Уједињено Краљевство за 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Уједињено Краљевство
  • Prirodne nauke
  • Fleksibilno vreme
Polja studija
  • Prirodne nauke (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Clear filters

Fleksibilno vreme Doktorske studije Programi u Prirodne nauke Nauka o kosmosu Astrofizika

Астропхисицс програми могу научити ученике о физичким аспектима небеских тела. У таквом програму, студенти могу студирати различите науке и математике теме заједно са астрономским предмете, као што су космологије, звездане еволуције, и планета.

Велика Британија, Велика Британија је више од 300 година и обухвата четири конститутивне народе: Енглеска, Шкотска, Велс и Северна Ирска. Велика Британија је била центар образовања за последњих 1.000 година и поседује многе древне и истакнути универзитета. Страни студенти чине значајан део студентског тела на универзитетима у Великој Британији.

Захтеви за докторске студије често укључују студент који већ добила магистрирао. Поред тога, теза или дисертација, пре свега састоји од оригиналног академског истраживања морају бити достављени. У неким земљама, овај рад може чак ни да се брани пред панела.

Učenje sa skraćenim radnim vremenom omogućava vam da steknete diplomu ili kvalifikaciju čak i ako se ne može pohađati školu na puno radno vreme. Može se učiti sopstvenim tempom, postepeno akumulirajući kredite koji se računaju na konačnu kvalifikaciju.