Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Белгија 2024

3 Doktorske studije Programi u Белгија 2024

Pregled

Белгија, мали, али густо насељеној земљи, атрактивна опција за многе стране студенте који траже др. Са три службена језика, различитих популација, поздрављајући људе, мноштво култура, и као центар за НАТО и ЕУ, Белгији нуди толико могућности за људе у многим различитим областима студија.

Као иу другим европским земљама, кандидати за докторске Белгији мора да диплому магистра сродних области студија. Кандидати за докторске програме Белгија могу да очекују наставни план и програм да укључи ригорозне курсу, испита, као и оригиналног истраживања кандидата који се спроводи под надзором факултета. Ово истраживање треба да доведе до дисертације која мора кандидат брани пред панела стручњака у циљу да се додели др Белгија степен. Неки од уобичајених поља студија за докторске Белгија укључују међународних односа, економије, бизниса, мировне студије, као и природних наука.

Да бисте сазнали више о др Белгија, погледајте кроз програме испод!

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
Polja studija
    Društvene nauke Građevinarstvo Inženjerske studije Jezici Moda Nauka o Životnoj sredini Nauka o životu Obrazovanje Prirodne nauke Program opštih studija
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije