Keystone logo

6 Doktorske studije Programi u Biodiverzitet 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Nauka o životu
 • Biodiverzitet
Polja studija
 • Nauka o životu (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Doktorske studije Programi u Biodiverzitet

  Име доктор филозофије је помало погрешан назив јер су многи примаоци доктора наука заправо не студира филозофију. Овај степен је професионални докторат степен који може трајати од четири до осам година да се заврши. То захтева опсежно истраживање и посвећеност.

  Шта је доктор биодиверзитета? То је студија различитих екосистема и њихов утицај на различитим срединама. Студенти истражују природне пејзаже и стичу теорије и методе за очување ових различитих окружења и организама. Сваки др програм захтева много истраживања. ПхД у биодиверзитет се не разликује. Није неуобичајено за студијски програми комбинују биодиверзитета са екологијом, очување или друштвене науке, јер се они међусобно допуњују добро. Ученици истражују теме као што су еволуција и биодиверзитета, управљања станишта, и паразитологију.

  Студенти који студирају биолошке разноврсности обично науче да раде самостално, дизајн истраживачких пројеката и присутне идеје кохерентно.Многи студенти пронађу свој комуникациони повећање способности и може да синтетише сложене идеје лакше. Ученици често уче вредне лидерске вештине, а такође учи да прихвати критику. Ово су све корисне вештине да имају у било ком окружењу.

  време потребно да зараде докторат могу да варирају од једног студента на другу, а трошкови могу драстично варира између програма. Најбољи начин за процену трошкова је да се обратите школе интереса и разговара са својим Пријемни саветницима.

  Каријере у биодиверзитета обилују. Било да сте заинтересовани да постанете професор или раде на терену, докторирао у биодиверзитета представља многе опције. Ученици често траже посао, као екологисти, конзерватора и истраживача. Примаоци толикој мери може се наћи ради као океанографи, очувања официра, зоокееперс или консултаната за заштиту животне средине.

  Ако волите очување и животну средину, размотри спроводи докторат из биодиверзитета.Најбољи начин да сазнате више информација је потрага за програм испод и директно контактирати пријемни канцеларију школе по свом избору попуњавањем у главној форми.