Keystone logo

Filteri

 • Doktorske studije
 • Zdravstvena zaštita
 • Tehnologije zdravstvene zaštite
 • Biotehnologija
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (1)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

1 Doktorske studije Programi u Biotehnologija 2024

  Doktorske studije Programi u Biotehnologija

  Биотехнологија је наука која постоји на раскрсници где природни, живи свет испуњава захтеве тржишта за производе корисне за људску врсту. Биотехнологија стручњаци раде у неколико кључних области, укључујући медицини, пољопривреди, прехрамбеној индустрији, Биолошки факултет, биодегредатион и образовања. Са докторатом у биотехнологији, дипломирани је високо квалификован за рад у надзорном положају у великом броју јавних и приватних организација које финансирају, лабораторије, предузећима и установама. Осим тога, доктор Биотехнологија програму ће притиснути кандидате да се на интелектуалне и професионалне изазове које ће их припремити за успех у решавању неких проблема због њихових радних каријере.

  Доктор Биотехнологија програмима нуде универзитета и високошколских установа широм света, од Малезије до САД.Кандидати за докторске студије углавном раде по неколико сати у лабораторији, али и равнотежу овог пута са наставе или помагање професоре, писање или сарађују на научних чланака и помоћ колегама са других истраживачких пројеката. Кроз независним истраживањима кулминира у дисертацији, која је рецензирана и објављена, др у биотехнологији кандидати имају могућност да остварују своје сопствене интересе истраживања и побољшају своје практично знање у заштићеним, добро посредовање окружењу.

  Да бисте сазнали више о могућностима за упис на докторат у биотехнологији, једноставно идите доле и кликните да прочитате више.