Keystone logo

22 Doktorske studije Programi u Studije Nauke o energiji Energetika 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Nauke o energiji
  • Energetika
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (22)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Doktorske studije Programi u Studije Nauke o energiji Energetika

По завршетку магистарског студија, неки студенти бирају наставак својих образовних настојања од стране доктора филозофије. Током докторског програма, студент завршава независно истраживање које кумулира у креирању и одбрани дисертације.

Шта је доктор енергетике? Ови курсеви обично покривају различите теме, укључујући угљикове отиске, технологију штедње животне средине, складиштење различитих облика моћи и методе за проналажење зелене енергије као што су соларни панели и ветрењаче. Поред типичног предмета, од студената се може захтевати изборни курс, објавити чланке у научним часописима и писати и бранити дисертацију.

Током овог докторског студија, студенти могу стечити вјештине у анализирању потреба енергије, дизајнирању рјешења за енергетске проблеме и имплементацији нове технологије у постојеће системе. На врхунцу свог школовања, дипломци су спремни да преузму вођство у замишљању и примјени енергетских планова.

Трошкови наставног плана и програма сваког степена се ослањају на трајање, локацију и захтеве наставног плана и програма. Докторске студије обично трају три године за завршетак, мада дисертација може трајати године у зависности од тога како је укључен у процес истраживања.

Многи студенти докторских студија улазе у стазу са циљем да на крају предају на терену. Професори готово увек добијају докторат како би их најбоље квалификовали да пренесу знања будућим студентима. Дипломци докторског програма за енергетику могу постати директори, менаџери и други лидери у нуклеарним постројењима, владиним агенцијама и приватним компанијама широм свијета. Виши консултант за енергетику, енергетски инжењер, тржишни аналитичар за трговину енергијом и виши менаџер постројења су само неке од многих каријерних путева које дипломант може изабрати.

Докторат може бити права могућност да започне каријеру дипломца на следећи ниво. Онлине степен опција чини процес лакшим него икада. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.