Keystone logo

9 Doktorske studije Programi u Etika 2024

Filteri

Filteri

 • Doktorske studije
 • Studije Humanističkih nauka
 • Etika
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (9)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Doktorske studije Programi u Etika

  Доктор филозофије је напредни дипломски програм који обично захтева широко независно истраживање. На располагању у различитим предметима, може се завршити просечно четири године.

  Шта је Докторат Етике? У овом програму ученици могу сазнати о етици пошто се односе на различите индустрије, као што су политичке науке, здравствена заштита, бизнис, глобализација и економија. У зависности од наставног плана и програма, студенти могу користити студије случаја како би сазнали напредне етичке концепте. Теме курса могу укључивати етику и филозофију, људска права и пословно право, међународну пословну етику и напредну етичку теорију. У већини програма, већина студија ће бити фокусирана на изабрану докторску дисертацију или тезу.

  Једна од многих предности које студенти добијају од остваривања овог степена је способност критичког размишљања. Они такође стекну вештине истраживања и писања, као и вештине организације.

  Иако је трошак, и требало би да буде фактор у избору школе, не би требало да одузме било кога да се бави образовањем. Фактори који утичу на школарину укључују статус боравка, локацију школе, дужину програма и повезане накнаде. Истраживање различитих школа може помоћи студентима да пронађу приступачне опције.

  Вештине стечене доктори доктора наука у етици помажу да се постигне каријера у различитим професијама и областима, а специфична каријера је често повезана са фокусом финалне тезе ученика. Заједнички професионални послови укључују наставнике вишег образовања, истраживаче и менторе за правне организације и школе. Дипломанти могу изабрати да самостално истражују истраживачке радове за различите владине, пословне и правне публикације. Они такође могу да одлуче да буду самозапослени и да нуде своју правну и етичку стручност као пословни консултант.

  Користите наш онлине каталог да бисте истражили домаће и међународне опције доктора наука у етици. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.