Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 50 Doktori nauka  (Doktorske studije) Programi u Filozofija 2024

50 Doktorske studije Programi u Filozofija 2024

Pregled

Епистемологија, метафизика, логика, морална и политичка филозофија и естетика су неке од кључних области истраживања које чине филозофији дисциплину. Кандидати за докторске студије студију филозофије имаће прилику да се специјализују у историјском или савремене филозофске области и може да изабере одређену грану, као и филозофије религије, науке, ума, етике, језика или законом. Дипломци са доктора наука у филозофији често иду на награђивања каријеру у јавном или приватном сектору у академским круговима, издавачке, хуманистичке науке, психологије, социологије, лингвистике, економије или науке.

Доктор филозофије кандидати ће бити у обавези да спроведе опсежно истраживање преко три до пет година, углавном раде самостално са вођством од пост-докторских кандидата и професора. Коначна дисертација ће бити производ вишемесечног специјализованог истраживања у одређеној области студија.Доктор филозофије кандидата ће такође имати прилику да раде током периода студирања, тако наставе, писања, уређивања или помагање другима у 'истраживања. Доктор филозофије Кандидати треба да имају најмање Бацхелор 'с степен, а обично Мастер ' с степен у сродној области. Изражена практично искуство у области је плус, а то је понекад потребно.

Ако мислите да доктор филозофије могао бити следећи корак у развоју каријере, једноставно идите доле и прочитајте више о могућностима докторских садржану у институцијама. Можете да захтевате више информација бити послата директно са факултета или школе за само један минут помоћу веб формулар.

Pročitajte više

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije Humanističkih nauka
  • Filozofija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (50)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije